11/08/2016

# Anna Snoekstra # Arkadya Yayınları # Kitap Tanıtımı # Sosyopat

Sosyopat - Anna Snoekstra || Kitap Tanıtımı

Kozmokitap



Kitabın Adı :Sosyopat
Yazar :Anna Snoekstra
Yayınevi :Arkadya Yayınları
Orjinal adı : Only Daughter
Çevirmen :Çağla Önsal
Sayfa Sayısı :288
Etiket Fiyatı : 20.00 TL
Türü : Polisiye-Gerilim
Baskı Tarihi : Kasım 2016
Çıkış Tarihi : 1 Kasım


   Söyleyeceklerim çok güçlü bir etki yaratacaktı. Boğazımdaki düğüm çözülmüş, parmak uçlarım karıncalanmaya başlamıştı. Artık çaresiz hissetmiyordum, kurtulacağımı biliyordum. Önce kadına, sonra adama baktım, bir süre bu anın tadını çıkardım. Yüzlerindeki ifadenin değişeceği zamanın zevkine varabilmek için onları dikkatle izledim.

“Adım Rebecca Winter. On bir yıl önce kaçırıldım.”

On bir yıl önce öldüğü düşünülen Rebecca Winter’ın kimliğini çalan genç kadının tek amacı peşindeki polisleri atlatmaktır. Ancak bir anda kendisini gerçek Rebecca Winter’ın hayatını yaşarken bulur. Oysa hesaba hiç katmadığı bir şey vardır… Yoksa sıradaki kurban kendisi mi olacaktır?

“Anna Snoekstra’nın bu heyecan verici romanı, genç bir kadının on bir yıldır kayıp olan bir kızın yok oluşunun ardındaki tüyler ürpertici gerçeği keşfetmesini anlatıyor. Acaba gerçeği keşfeden bu genç kadın, bir sonraki kurban mı olacak? Gerçekten farklı ve insanı geren bir şekilde anlatılmış… Suç romanlarında yeni bir yetenek doğuyor.”    
                                                          Mary Kubica


                                                         

     Arkadya Yayınlarının instagram sayfasındsa kitabın çıkış haberini okuyunca ilk aklıma gelen bu kitabı okumalıyım oldu. Arkadya'nın pembe kitapları kadar polisiyelerini de seviyorum . Üstelik kitabın beyaz perdeye aktarılacağını  öğrenince daha çok merak ettim kitabı.....  Kitap gelir gelmez okumaya başlayacağım:)))



                                                         Kozmokitap

2 yorum:

  1. Bu aralar hep sevdigim konulari ele aliyorsun. Yenileri kütüphanede bulamiyorum ama biraz daha eskiler bulunuyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.