12/25/2014

# Aylık Okunanlar

Aralık ayında okuduğum kitaplar....


kozmokitap


Aralık ayı nasıl geçti anlamadım. Bu ay düşündüğümden az kitap okuyabildim. Çocukların tam sınav zamanına denk geldiği için onlara ders çalıştırmak ve onlar için endişelenmekten kendime fazla vakit ayıramadım. Yine de bu duruma göre okuduğum kitaplar içerik bakımından oldukça tatmin ediciydiler.Gelelim kitaplarımızı hatırlamaya:



1 Rüya 2 Yanlış:

Kozmokitap

İlginç bir konusu olan kitap sonuna kadar merakımızı cezbediyor. Olayın kahramanı iki kişinin ağzından yazılan kitap farklı bakış açısıyla ve konusu itibari ile çok sevdiklerim arasına girdi.


                          kozmokitap

1 Rüya 2 Yanlış yazımı okumak için tık tık....


Bilinmeyen Adanın Öyküsü:

Kozmokitap

Her yazdığını okurum dediğim yazarlardan bir tanesidir Saramago. Bu kitabı da masal tadında her yaşa hitap eden bir kitap. Bilinmeyen ada ile aslında kendimizi keşfetmemizi anlatmış yazar.

           kozmokitap

Bilinmeyen Adanın Öyküsü yazımı okumak için tık tık...



Rumi'nin Bildiği Aşk:

Kozmokitap
Geçirdiği kazadan sonra kendini , hayatı, çevresini sorgulamaya başlayan bir adamın tasavvufla tanışmasını ve hayatının değişmesini anlatıyor. Severek okuduğum kitabı kesinlikle tavsiye ederim.


        kozmokitap

Rumi'nin Bildiği Aşk yazımı okumak için tık tık...



Aranmayan Özellikler:

Kozmokitap


Gizem içinde gizem arıyorsanız tam istediğiniz kitap derim. Son ana kadar bazı bilgileri öğrenemediğimiz kitap bazı kusurları olsa da çok sevdim. Araya serpiliş ingilizce kelimeler ve hiç gerekli olmadığı halde eklenmiş cinsel öğeler yüzünden bir puanını kırdım.

            Kozmokitap
Aranmayan Özellikler yazımı okumak için tık tık...


Kemal:

Kozmokitap

Kemal Sunal'ın eşi tarafından kaleme alınmış kitapta hatıralar, mutluluklar, hüzünler... bir insan neler hissedebilirse bütün duygular var. Ekran önünde görmeye alıştığımız bir insanın gerçek yaşamı , bilinmeyen özellikleri sevgi ile dile getirilmiş.
  Kitap çok sevildi.


      Kozmokitap
Kemal yazımı okumak için tık tık...


Salçalı Ekmek:


kozmokitap


 Çocukluğuna olan özlemi geri dönüp o günleri yaşayarak anlatan yazar sade bir dille yazmış. Keyifle okunabilecek bir kitap.


       kozmokitap
Salçalı Ekmek yazımı okumak için tık tık...



Sevgiler♥♥♥
kozmokitap






6 yorum:

  1. Ben de okuduğum kitaplar için ay sonunda böyle bir şey düşünüyordum ama kitap sayısı az olursa diye karar verememiştim. Az olursa yayınlamam artık. Bu arada ben yine mimledim seni canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun kitapların sayısı çok önemli değil canım ,okumuş olman önemli. Az olsa da yayınlayabilirsin. Mimlere bayılıyorum , hemen gelirim. :))

      Sil
    2. Yapayım o zaman ben de :) Aslında arka arkaya mimlediğim için sıkılırsın diye düşünüyorum bazen.

      Sil
    3. Yok canım , sıkılmıyorum. Zaten çok fazla beni mimleyen olmuyor...

      Sil
    4. Tamam o zaman bundan sonra rahat rahat mimlerim :)

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.