4/22/2019

# Kitap Alışverişi # Yeni Kitap

Yeni kitaplarım ...

Yeni Kitap

'Ve siz kitap okumayanlar; asla yeni bir kitap almanın sevincini yaşayamayacaksınız, üzülün.'
                 - La Edri

 Herkese Kitap Vakfı 'nın başlattığı Kitap Hediye Günü her yıl Nisan ayının üçüncü pazarı kutlanıyor.  Şimdi siz bu paylaşımı yapıyorum diye görseldeki kitapların hepsi hediye zannetmeyin 😂😂😂 Ben kitap hediye etmeyi çok severim ve etrafıma da hep hediye ederim.  Fakat insan arada kendisine de hediye verilsin istiyor ... Bu sene de işte ben !!! birisi hatırlayıp da bana hediye verir mi diye bekledim.  Belki ayıplayabilirsiniz beni,  inanın ki kızmam.  Fakat insan arada hatırlanmak istiyor.  Neyse ben kendimi hatırlayıp resimdeki kitapları kendime aldım 😅

   Bu sefer Kitap Yurdu sitesinden yaptım alışverişi.  24 saatte kargo yazıyordu tüm kitaplarda 24 saati geçti tabii kargoya verilmesi.  Kargoya verildi de kargo şubeleri arasında da bir gün geçirdi kitaplar.  Sonunda nihayet Eskişehir'e gelince de iki gün şubede bekledi.  3. gün de gelmeyince ben gittim aldım.  Sınır bozucu bir macera da olsa sonunda kavuştum kitaplara.

 Kalemini çok sevdiğim  Günay Gafur 'un son kitabı Yargıç basılır basılmaz aldım.  Diğer kitapları ciltli idi , bu kitap da ciltli olsa harika olurdu .

  Monokl Yayınlarından yeni çıkan suç ve gizem romanı Kan İzlerinin Peşinde okumazsam eksik kalırım dediğim bir kitaptı .

Mary Shelley 'den Matilda da uzun süredir sepette bekliyordu.  Fırsattan istifade onu da aldım.

Şeker Portakalı 'nın Zeze'si büyüyor ve Güneşi Uyandırayım ve Delifişek 'te karşımıza çıkıyor.  Kızımın kitaplığı için aldığım iki kitap kendileri .

Son olarak da Çarpışma kitabı ile kalemini sevdiğim Tuğba Sarıünal'ın Akıl Tutulması kitabını aldım.  Açıkçası bu kitapta kararsızdım fakat kargo bedava olsun diye sepete ekledim :)))

Şimdilik yeni kitaplar bu kadar.  27 Nisanda Kocaeli Kitap Fuarı kapılarını açıyor.  Ben de ilk gün fuar ziyaretine gideceğim.  Bakalım fiyatlar ve ortam nasıl olacak ;)







                                                     

8 yorum:

  1. Delifişek de Güneşi Uyandıralım da çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  2. Ben de genelde hediye veren tarafım, bu duyguyu bildiğim için size bir kitap göndermek istedim. Blogumda mesaj kısmına adresinizi bırakırsanız memnun olurum, tabi sizin için bir sakıncası yoksa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Beni çok mutlu ettiniz, tabii bırakırım 💗💗💗

      Sil
  3. Eskişehir'deki bu kargolar beni de deli ediyor canım. Keyifle oku:)

    YanıtlaSil
  4. Kitap Yurdu benim de aklımda ama 24 saatlik kargo 3 günde geldiyse..emin olamadım şimdi.Keyifle oku canım..

    YanıtlaSil
  5. La Edri lafı gediğine koymuş 😀

    YanıtlaSil
  6. Keyifle oku hepsini canim 😘

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.