2/26/2020

# Kendra Elliot # Kitap Yorumu # Salon Yayınları

Merhametli Gerçek - Kendra Elliot

Merhametli Gerçek -  Kendra Elliot

   Kendra Elliot'ın Mercy Kilpatrick serisinin ikinci kitabı Merhametli Gerçek . Serinin ilk kitabı Merhametli Ölüm'ü yaklaşık bir yıl önce okumuştum. Devamını sabırsızlıkla bekliyordum ki nihayet basılınca aldım fakat okumam biraz zaman aldı ...

Merhametli Ölüm kitabında geçen olaylardan sonra iki ay geçmiştir. Mercy ailesinin olduğu kasabaya yerleşmiş ve oradaki FBI bürosuna bağlı olarak çalışmaktadır . Polis şefi Truman ile olan ilişkileri de ağır aksak ilerlemektedir. Ailesinin bazı fertleri ile görüşse de henüz hepsi onu kabul etmemiştir . Yeğeni Kaylie 'de artık Mercy ile yaşamaktadır .

  Kasabada bazı ufak tefek yangın çıkmıştır . Başta gençlerin yaptığı düşünülse de son yangında iki polisin vurularak öldürülmesi sonucu olayın boyutu değişmiş olaya FBI dahil olmuştur. Mercy bu olayda Truman ile beraber çalışacaktır . Polis katillerini ararken bir sonraki yangında bir ceset daha bulunması ile olaylar karışık bir hale gelecektir...

 Kasabanın çoğu gibi Mercy ve ailesi de kıyamet hazırlıkçısıdır . Filmlerde denk gelmişsinizdir bu tür insanlara . Olacak felaketlere önceden hazırlanırlar. Bahçelerinde ya da ıssız bir bölgede bir kulübe ya da yer altında bir sığınak yaparlar ve gerekli olacaklarını düşündükleri her türlü eşya ve gıda maddesini buraya depolarlar. İlk duyduğum ve okuduğumda bana oldukça tuhaf gelmişti bu durum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İnsan bir noktaya kadar her şeye hazırlıklı olamalıdır fakat bu insanların aşırıya kaçtıklarını düşünüyorum ben .

 Kitabı severek okudum ben . Sırf olay ve araştırmaya dayanmayan olayların ve çalışanların insani boyutlarını da kurguya ekleyen yazarları seviyorum. Kendra Elliot da böyle bir yazar. Bu seri de benim severek okuduğum bir seri oldu . Şimdi devam kitaplarını sabırsızlıkla beklemek kaldı geriye.




Merhametli Gerçek -  Kendra Elliot
Kitabın Adı :Merhametli Gerçek
Yazar : Kendra Elliot
Serisi :Mercy Kilpatrick  #2
Yayınevi :Salon Yayınları
Orjinal adı :Merciful Truth
Çevirmen :Zeynep Eski
Sayfa Sayısı :400

MERCY KILPATRICK, DÜNYASI YANARKEN ALEVLERDEN KURTULABİLECEK Mİ?
Amazon Charts ve Wall Street Journal En Çok Satanlar Listesinden
Hayatta kalma uzmanı bir ailede yetişen FBI ajanı Mercy Kilpatrick, her zorluğun üstesinden gelebilmektedir. Hatta eve döndüğünde, ona karşı olan düşmanca davranışların bile. Ancak Eagle’s Nest, Oregon taşra toplumunda karmaşaya neden olan tek kişi, o değildir. İlk başta gençlerin yaptıkları eşek şakası olarak düşünülen yangınlar, iki polis memuru cinayetinin de olaylara eklenmesiyle, ölümcül bir olay silsilesine dönüşür. Mercy, Polis Şefi Truman Daly ile birlikte, artık bir katil olan kundakçının peşine düşer.

Ailesi ve toplum üyeleri tarafından dışlanan Mercy, herhangi bir ipucu bulabilmek için kulağını dört açmak zorundadır. Bulunduğu bölgede, devlet karşıtı milis hareketlerinin oluşmaya başladığı söylentilerini duyması çok zaman almaz. Eğer kundakçı onların arasından biriyse, Mercy onu ortaya çıkarmaya kararlıydı. Yoksa araştırmalarının sonucunda şok edici bir sırla karşılaşan Mercy’nin çılgın bir adamı avlama çabaları, iç hesaplaşmaya mı dönecektir?


Kendra Elliot Kimdir?

Kendra Elliot
Nancy Drew , Trixie Belden ve Laura İngalls Wilder gibi klasik kadın kahramanlardan etkilenen Kendra Elliot , her zaman kitap okumaya doyamatan bir okuyucu olmuştur . Şu anda Wall Street Journal'ın en çok satan yazarı olan Kendra , Daphne du Maurier Romantik Gizem/Gerilim ödülünü üç kez kazanmıştır . Ayrıca , Uluslararası Polisiye Yazarları finalisti ve Romantic Times 'da En
İyi Romantik Gerilim finalisti olmuştur .

 Kendra Elliot halen kocası ve üç kızı ile birlikte yaşadığı , yağmurlu Kuzeybatı Pasifik'te doğmuş ve büyümüştür. Yazar ve eserleri  hakkında daha fazla bilgi almak ve iletişim kurmak için sitesini
➡ https://www.kendraelliot.com/ ⬅  ziyaret edebilirsiniz.



Yazarın Okuduğum Diğer Kitapları :

* Merhametli Ölüm ( Mercy Kilpatrick  #1 )




                                                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.