10/27/2020

# Kitap Tanıtımı # Yitik Ülke Yayınları

Mehtap Erel’den Yeni Bir Gizemli kitap: “Ürperti”

Ürperti


Korku Edebiyatının Kraliçesi Mehtap Erel’den Yeni Bir Gizemli kitap: “Ürperti”

“Yatır” ve “Sır” adlı gerilim romanlarının yazarı Mehtap Erel, yeni romanı “Ürperti” ile okurlarına merhaba diyor. Yitik Ülke Yayınları’nca yayımlanan eser, korku-gizem ve psikolojik gerilim türünde okumalar yapanlar için çarpıcı ve güçlü bir okuma önerisi. Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

“Her şey beklenmedik bir telefon görüşmesiyle başladı. Hattın diğer ucundaki kadın Mehtap’a büyükannesinin kendisiyle görüşmek istediğini söyledi, oysa Mehtap her iki büyükannesini de yıllar önce kaybetmişti. Gerilim romanları yazan bir yazar, yalnız yaşayan bir kadın ve huzurevine yerleşmiş sırlarla dolu yaşlı bir ebenin hayatı bu telefon görüşmesinin ardından iç içe geçer.”

“Ürperti”; gizemli bir hikâyenin içinde yolunu arayanları, şehrin girmek istemediğimiz tehlikeli sokaklarına davet ederken, umulmadık şekilde hayatları iç içe geçen üç kadının ürkütücü hikâyesini anlatıyor. Gerilim ve gizem türündeki bu roman, okuru ilk satırdan son satıra dek diken üstünde tutuyor. Okuma listenize ekleyiniz.

Ürperti, Mehtap Erel, Yitik Ülke Yayınları, Korku-Roman, 208 sf, 24 TL










                                                     

1 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.