5/04/2021

# Fatma Ekeman # Kitap Tanıtımı # Potkal Kitap

"Pazar Günleri Dans" Yayımlandı

                                   Pazar Günleri Dans


Fatma Ekeman’ın İlk Öykü Kitabı “Pazar Günleri Dans” Potkal Kitap etiketi ile  Yayımlandı

Yazar Fatma Ekeman’ın kaleme aldığı öykülerden oluşan ilk eseri “Pazar Günleri Dans”, geçen günlerde Potkal Kitap Yayınları etiketiyle yayımlandı. Kitapta Ekeman’ın uzun yıllar üzerinde çalıştığı birçok öykü bir arada bulunuyor. Öykülerinde insanı, karşılaşmaları, yaşam tanıklıklarını detaylıca anlatan yazar, yalın bir dil kullanırken okuruna içten bir şekilde sesleniyor. Hayatın içinden, gerçeğin sınırlarında dolaşan her anlatıda okur, zamanın içinde keyifli bir yolculuğa çıkıyor.




Kitabın arka kapak yazısında, ünlü yazar Mario Levi, kısa öykü okurlarına Fatma Ekeman’ı şöyle takdim ediyor: “Fatma Ekeman’ın bu öykülerini bir fikir olarak ortaya çıktıkları ilk günden beri biliyorum. Hepsi yılların akışında büyük bir özenle yazıldı. İnce, sanat eseri bir dantel nasıl işleniyorsa, öyle... Hayatın birçok unutulmayacak anı çok aranmış sözlerle değer kazanıyordu. Kısa hikâye türünün çarpıcı örnekleriyle karşı karşıyayız. Hayata dair ince dokunuşlar... Okuma zevki için...”

Öykü okurları için yeni ve lezzetli bir okuma önerisi “Pazar Günleri Dans”.

Pazar Günleri Dans, Fatma Ekeman, Öykü, Potkal Kitap Yayınları, 148 sf, 22 TL








                                                     

1 yorum:

  1. Güzel bir kitaba benziyor. Artık listeme neyi alacağımı şaşırdım. Ömür yetmeyecek herşeyi okumaya ☹️

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.