6/20/2021

# diğer # Güzellik # Kirpik Lifting

Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik

   Gözler çağlar boyunca insanların ilgi alanı olmuştur . Gözlere bakıp ruhu okuyabildiklerini söyleyenler yanında ruhun aynası olduğunu söyleyenler de olmuş hatta şarkılara konu olmuştur . " Gözler kalbin aynasıdır , yalan bilmez onlar ..." 

    Güzelliğe güzellik katan gözleri daha da güzel gösteren kirpiklerdir. Kirpikler daha uzun , gür , kıvrık ve belirgin görünsün diye birçok işlem uygulayarak , yağlarla kirpikleri besleyerek ve farklı marka maskaraları deneyerek saatler harcanmasının yanında oldukça da masraf yapılmaktadır . Bu kadar zaman ve para harcamadan daha güzel ve uzun kirpiklere sahip olmanın bir yolu var mı dersiniz ? Şimdi rahat bir yere oturun ve bana kulak verin . Size uzun kirpiklere kavuşmanın harika bir yolunu anlatacağım : Kirpik Lifting 



Kirpik Lifting Nedir? 

Kirpikleri yukarıya kaldıran ve kıvıran yarı kalıcı bir işlemdir Kirpik Lifting. Bu sayede kolay ve acısız bir yolla istediğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz. Üstelik her gün ayna karşısında kirpik kıvırıcılarla uğraşmak zorunda kalmazsınız . Doğal kirpiklerinizin beslenmesini de sağlayan bu işlemde kimyasallar kullanılmaz . Doğal bir şekilde uzun ve kıvrık kirpiklere kavuşursunuz . 

Kirpik Lifting



Kirpik Lifting Nasıl Uygulanır? 

 Ortalama 30 - 40 dakika süren işlem acısızdır ve kişiye göre değişmekle birlikte yaklaşık olarak 3 ay kalıcıdır . Suya dayanıklı olan lifting işleminin uygulama aşamalarına geçebiliriz:

   İlk önce kirpiklerinizin temiz olması gerekmektedir. Hassas olan göz altlarını korumak için de göz altı pedleri koyabilirsiniz.

     Lifting için kullanılan pedlerin boyları farklıdır ve kirpik uzunluğuna göre seçilir. Pedler göz kapaklarına yerleştirildikten sonra kirpikler bu pede tek tek özel bir losyon ile yapıştırılır. Daha sonra her bir kirpiğe özel solüsyondan sürülür . Kirpiklerin hem beslenmesi hem de kıvrılması sağlanır. Yaklaşık 30 - 40 dakika süren bu işlemden sonra kıvrık ve kalkık kirpikleriniz olur. 

Kirpik Lifting İşleminin Sonucunu Ne Zaman Görebiliriz? 


Sonucu işlem biter bitmez hemen görebilirsiniz.  

Kirpik Lifting Uygulamasını Kimler Yaptırabilir? 


Cansız , düz , kısa kirpik sahibi olanlar yaptırabileceği gibi rutin bakım yaptırmak isteyenler ve daha canlı ve sağlıklı kirpiklere kavuşmak isteyen herkes yaptırabilir. 

 Kirpik Lifting İşlemi Kimlere Önerilmez ?

Göz hassasiyeti bulunan , alerjik kişilerin yanı sıra regl döneminde olanlara da bu işlem önerilmemektedir. 

Kirpik Lifting Etkisi Ne Kadar Sürer?

    Kişiden kişiye değişmekle birlikte yaklaşık 90 gün sürer. 


Este Lorien

  
    Eskişehir'de veya yakın illerde yaşıyorsanız  ve kirpik lifting yaptırmak istiyorsanız  size harika bir yer tavsiye etmek istiyorum :  Este Lorien Güzellik Stüdyosu Eskişehir 

    Kirpik lifting nedir, keratin bakımlı kirpik lifting  nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız  https://www.estelorien.com.tr/kirpik-lifting-eskisehir/  web  sitesine bakabilir , merak ettiklerinizi sorabilir ve güncel fiyatları öğrenebilirsiniz. 

    





                                                     

2 yorum:

  1. Benim gözlerim çok sık yaşarır o yüzden bunlar bana uynmaz :( oysaki isterdim ok gibi kirpikler

    YanıtlaSil
  2. Kirpik liftingini merak ediyorum ☺️

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.