2/04/2014

# çekiliş # çekilişsonucu # kazanan

Çekiliş Sonucu.......

       


         İlk çekilişimizi de sonlandırdık. Katılan herkese çooook teşekkür ederim. Bu çekiliş süresi boyunca sizleri bilemiyorum fakat ben çok heyecanlıydım.  Belki yeni olduğu için (?) blogumu bebeğimmiş gibi hissediyorum. Söylediğim gibi iki kitap aldım. Biri sizin biri de benim:)) Benim okumam biraz uzun sürebilir. Bu sıralar fazla yoğunum malum :)) yarıyıl tatili çocuklar evde... Neyse , sözü fazla uzattım galiba. Çekilişte çok fazla katılan olmadığı için kağıtlara yazarak çektim. Çekiliş videosu aşağıdadır, seyredebilirsiniz.

              Veeeeeee kazanan  stbm. Kendisini tebrik ederim . Şimdiden iyi okumalar. Size mail atıyorum. İki iş günü içinde mail olarak iletişim adresinizi (adres, telefon) gönderirseniz en  kısa sürede kargoya verebilirim.
   Daha nice çekilişlere....





7 yorum:

  1. telefonumun "mail geldi" :) sesini duyunca kahve yapıyordum. maili okuyunca kahve daha da lezzetli oldu. istediğiniz bilgileri mail yolu ile geri göndermiş bulunuyorum. kazananın kendim olduğunu okumama rağmen videoyu izlemek heyecanlıydı, teşekkürler Nilüfer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin kadar heyecanlıyım inanın... Umarım bu son çekiliş olmaz daha nice çekilişlere diyelim:)))

      Sil
  2. yeni yazılarınızı bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler Neslihan Abla ;)

    YanıtlaSil
  4. Nilüfer Hanım; paketten çıkan sürprizler için çok teşekkür ederim. Çok sık söylediğim bi cümle vardır; nereden işittim hatırlamıyorum.. "Kız Kulesi'nin aklı olsa Galata Kulesi'ne varır" diye not defterinin ön ve arka resimlerini görür görmez bir kez daha yineledim. Tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmemize çok sevindim. Aslında Eskişehir resimli defter göndermek istemiştim fakat bulamadım. Sevgiler;))

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.