5/31/2014

# çekiliş

Çekiliş Sonucu...




     Nihayet bir çekilişin daha sonuna geldik. Benim için çok heyecanlı ve güzel bir süreçti. Çekiliş yapmayı ve hediye vermeyi çok seviyorum. Hediyeyi kim sevmez ki ;)))   Neyse gelelim konumuza çekilişe toplam  57 katılım olmuş. Toplam çekiliş hakkı ise  211.Yapılan kontroller sonucu geçerli katılım sayısı 52 ve geçerli çekiliş hakkı ise 183 olmuştur. (Çekilişe iki kere katılanlar ya da verdikleri linklerde paylaşımları olmayanlar, takip ettiğini söylediği isimde bir takipçi bulunmayanlar elenmiştir. )
Çekilişi random.org  ile yaptım Kazanan   "bakımlı anne" olmuştur.   Kendisini tebrik ederim. Şimdiden iyi okumalar ....


        Üç iş günü içerisinde bana açık adresini mail ile bildirirse en kısa zamanda kitapları kargoya vereceğim . Çekiliş videosu aşağıdadır.  Bir sonraki çekilişi iple çekiyorum. Henüz tarihe karar vermedim. Sevgiyle kalın:))))








7 yorum:

  1. ah ah az geçmiş beni :)
    kazanan arkadaşı tebrik ederim, güle güle okusun ^-^

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler. Bilgilerim gonderdim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. bakımlı anne kocaman tebrikler, keyifle okuyun :)

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler güzel bir çekiliş oldu,, Önemli olan katılmaktı:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.