6/02/2014

# film

Tinkerbell Ve Korsan Peri


Tinkerbell Ve Korsan Peri

        Hepimizin sanat anlayışı ve zevkleri farklı farklıdır. Bana göre gerçek sanat eserleri animasyonlardır. Çizimlerin harikalığına, renklerin çeşitliliğine, konular oluşturulurken kullanılan hayal gücüne, kahramanların her birine uygun karakterlerin oluşturulmasına hayranım. Bu tarz filmler bana göre her yaş grubuna hitap ediyor. ( Bazı zekayı köreltmeye yönelik olanlar hariç...)
     
        Sinemalara güzel bir animasyon gelir de gitmemek olur mu? Biz de anne-kız , erkekleri evde bırakarak baş başa sinemaya gittik . Kız kıza film tadı da başka oluyor:)))

    Gelelim filmimizin konusuna;
   
      Peri tozu sorumlusu Peri Zarina çok meraklı ve her şeyi sorgulayan bir peridir. Görevlerini sorgulamadan yapan , neyi ne için yaptığını bilmeden yapan perilerin yanında böyle meraklı olması göze batar. Gerçek hayatta da böyle değil midir? Hal böyle olunca da Zarina evinde gizli deneyler yapmaya başlar. Bu deneylerden birinde sakarlığı sonucu işler kontrolünden çıkar ve çevreye zarar verir. Bunun sonucu olarak da görevinden alınır. Buna çok üzülen Zarina peri köyünü terk eder. Bir yıl sonra Zarina korsan olarak geri döner ve macera başlar. Maceranın ortasında da Zarina, Tinkerbell ve arkadaşları vardır. Çok güzeldi ve kızımla ikimiz çok sevdik. Filmden çıkardığın birkaç sonuç:

*Her yapılanı sorgulamak her zaman kötü değildir.

*Kime güvendiğimize dikkat edelim.

*Arkadaşlık ve yardımlaşma çok önemlidir.

*İyilerin her zaman kazanır.


Yönetmen: Peggy Holmes
Yapımı: Disney Toon Studios
Yapım yılı: 2014
Süresi: 78 dk

             Filmden bazı kareler ile sizi başbaşa bırakıyorum:))












2 yorum:

  1. :) çok severim özellikle Tİnkerbell'i
    bu arada etkinliğim var beklerim :) http://moryolculuk.blogspot.com.tr/2014/06/beyaz-kutum-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  2. animasyon sefası oğlumla başladı ve kızımla devam ediyor. kesinlikle haklısınız, animasyonlar bir harika.. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.