6/12/2014

# Kitap Yorumu # Lisa Gardner # Martı Yayınları

Son Yüzleşme- Lisa Gardner

kozmokitap

Kitabın Adı: Son Yüzleşme
Yazarı: Lisa Gardner
Yayınevi: Martı Yayınları
Orjinal Adı: Catch Me
Sayfa Sayısı: 528
Goodreads Puanı:4.14

   "Günü geldiğinde herkes ölecek ,cesur ol." İki küçük kız annelerinden sürekli bu cümleyi duyuyorlardı. Artık bu cümleyi isimleri kadar iyi biliyorlar ve ölümden korkmuyorlardı, ne de olsa herkes bir gün ölecekti. Anneleri sürekli yer değiştirmeleri gerektiğini söylüyordu. Gecenin bir yarısı çocukları uyandırıp aslında orada olmayan adamların dışarıda onları yakalamak için geldiğini söyleyip onları evlerini terk etmek zorunda bırakıyordu. Anneleri normal birisi değildi ve sadece onun kafasında olan bu kişilerin söylediği şeyleri dinliyor ve çocuklarının canını yakıyordu.

      Charlene Rosalind Carter Grant. Yirmi sekiz yaşında teyzesinin yanında büyümüş bir genç kadındır. İki eski arkadaşı öldürülmüştür. Sıranın kendisinde olduğuna inanmaktadır, fakat kimse ona inanmaz. Bir yandan kendisini korumaya çalışırken bir taraftan da arkadaşlarının başlarına gelenleri araştırmaktadır. Yoksa pis bir oyunun içinde midir? Geçmişinden gelen, kendisinin bilmediği sırlar mı onun peşine düşmüştür? 

     Lisa Gardner'ın muhteşem , sürükleyici kitaplarından bir tanesi Son Yüzleşme. Heyecanı ve gerilimi son ana kadar hissettim. Dedektif   DD Waren serisinin 7. kitabı. Her kitapta farklı bir hikaye, olayı çözmeye çalışan ise dedektifimiz. Polisiye- gerilim sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir kitap. Ben çok sevdim, tavsiye edilir:)))) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.