6/22/2015

# çekiliş kazananı

Mor Cepkanliler çekiliş sonucu

çekiliş sonucu

Bir haftalık süren çekiliş maratonunun sonuna geldik. Bol katılımlı bir çekiliş olsun istemiştim ancak sadece üç kitapsever katıldı çekilişe. Ve kazananımız Sevgi Söğüt. Kendisini tebrik ediyorum ve mail adresine bildiriyorum.


çekiliş sonucu


Çekilişe katılan diğer iki arkadaşa da bir sürprizim var. Blogumda bir blog satışı başlatmıştım ve şimdiye kadar sadece bir kitabı sattım. Diğer iki arkadaşa da bu kitaplarımdan bir tanesini isterler ise Ptt kargo ile ödemeli olarak gönderebilirim. İstedikleri kitapları bana mail ile bildirirlese postalayacağım:)))

Güncelleme: Çekilişin kazananı Sevgi Söğüt geri dönüş yapmadığı için hakkını kaybetmiştir. Çekilişin yeni kazananını yakında açıklayacağım.
Çekilişi iki kişi arasında yapmak istemediğimden dolayı yayınevi ile görüştüm ve sağolsunlar onların da desteği ile çekilişe katılan cangz ve umut sukran'ın ikisine de kitap göndereceğim. İletişim bilgilerini bekliyorum.
   Sevgiyle kalın.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.