6/04/2020

# film

Matrix 4 , 2021 yılında vizyona girecek mi?

Matrix


  Matrix serisi ilk filmi Türkiye'de henüz vizyona girmeden önce orjinal dili ile izlemiştim ve bayılmıştım. O zamana kadar izlediğim bilim-kurgu türlerinde açık ara farkla öne çıkmıştı benim için. Ardından Matrix 2 ve 3 ü de defalarca seyrettim. Sinema filmleri arasında ön sırada geliyor benim için bu seri ve Keanu Reeves . Seri bitti derken Matrix 4 ün çekimlerinin başladığı haberini aldım ve şaşırdım açıkçası. Konu bitmişti ve hala neyi çekeceklerdi. Bir film ilgi görüp , iyi para kazandırdığı zaman zorlama devam filmleri çekerek izleyiciyi hayal kırıklığına uğratıyorlar ve bıkkınlık yaratıyorlar. Matrix 4 ile nasıl olacak bilmiyorum ancak zorlama bir devam filmi ise ilk filmlerinin de başarısını gölgeleyecektir.

  Filmin başrolünde yine Neo - Keanu Reeves - var. Trinity rolünde ise yine Carrie-Anne Moss'u görüyoruz. Filmin yönetmeni ise Lana Wachovski . John Wick'in yönetmeni  Chad Stahelski de Lana Wachovski'ye yardım ediyor Matrix 4 'te .

Matrix serisinin ilk üç filmini sevenlerin bu filme de bayılacağı ve aksiyon sahnelerinin hız kesmeyeceği söyleniyor. 21 Mayıs 2021 de vizyona gireceği belirtilen filmin çekimlerine korono virüs sebebiyle ara verildi ve vizyon tarihi belirsiz bir tarihe ertelendi.


Hakkında övgü ile söz edilen ve çok başarılı olacağı söylenen  film vizyona girdiği zaman söyledikleri kadar iyi mi seyredip göreceğiz.



                                                     

3 yorum:

  1. Yaa bu filmin hastasıyım. Bir an önce çıksın direk işi gücü bırakıp izlemeye koşucam. Sabırsızlıklar içerisindeyim.. :)

    YanıtlaSil
  2. Umarım 2021 yaza dek izleyebiliriz.

    YanıtlaSil
  3. Artık 3üncüsü bıktırmıştı ama muhtemelen izleriz eşim meraklı ☺️

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.