6/09/2014

# film

Malefiz


kozmokitap


        Güzel bir hafta sonunda , ailece , artık çocukların sınavlarının bitmesini kutladık. Bunun en iyi yolu da hepimize hitap eden bir filme gitmekti. (Erkekler biraz mırın kırın etse de kızlar baskın geldik :)))  )  Alternatif bir masal filmi. Masalları hep prenses tarafından dinleriz. Bu sefer de prensesin dilinden dinliyoruz , fakat farklı bir yönüyle. Uyuyan güzel masalında hep kötü peri diye anlatılan, aslında kimdir necidir, niye kötüdür bilmediğimiz Malefiz'in öyküsü.
 

     Birbiri ile komşu iki ülke. Birinde insanlar yaşıyor. Kral açgözlü ve hırsı ile tanınıyor. Diğerinde sihirli yartıklar, mutluluk ve huzur içerisinde yaşıyorlar. Malefiz de burada yaşıyor, çok güçlü , güzel ,iyilik dolu bir genç peri. Hırslı kral bu sihirli yaratıkların ülkesini ele geçirip zenginliklerinden faydalanmak istiyor. Malefiz ise burayı koruyor. Birgün bir insan çocuk Stephan bu sihirli ülkeye girer, Malefiz ile tanışırlar ve arkadaş olurlar. Öykümüz de başlar. Malefiz büyüyünce çok güzel bir genç kadın olur, güçleri de çok artmıştır. Evet , gerçekten de prensesi lanetler ama bunun için geçerli nedenleri vardır. Bunları anlatamam yoksa filmi seyretmenize gerek kalmaz:)) Lanet sonrası olanlar ve gerçek aşk öpücüğü de bildiklerimizden farklı ve bizi şaşırtıyor. Jolie oyunculuğu ve yapılan makyajı ile gerçekten müthiş ve rolünün hakkını fazlası ile veriyor.  Ailece seyredilebilecek güzel bir fantastik film...

                      Yönetmen: Robert Stromberg
                      Oyuncular: Angelina Jolie, Elle Fanning ,  Sharlto Copley
            Yapım Yılı: 2014
        Süresi: 97 dk

Filmden Bazı Kareler:
kozmokitap


kozmokitap


kozmokitap

kozmokitap

3 yorum:

  1. Sevgili Nilüfer, mimledim seni :)
    http://kitapkeyfimm.blogspot.com.tr/2014/06/mimmmmm.html
    Görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook mutlu oldum:)))) Hemen cevaplıyorum....

      Sil
  2. Yaz geldi ben de sinemayı unuttum. Eski alışkanlığımız, yazın yeni film gelmezdi :) Güzel bir filmmiş, ben de merak ettim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.