4/09/2015

# diğer # kitleler psikolojisi # Kore Edebiyetı # Ne okuyorum

Ne okuyorum...

   
Kozmokitap

   Bu günler benim için oldukça yoğun ve yorucu. Evde tadilat var ve bazı şeyler planlandığı gibi olmayınca fiziksel yorgunluk dışında bir de psikolojik yorgunluk oluyor. Fırsat buldukça kitaplarıma kaçıp biraz bulunduğum ortamdan uzklaşmaya ve dinlenmeye çalışıyorum fakat bu durumda ne kadar rahat okuyabilirsem:) Bazen dikkatimi yoğunlaştırmakta zorluk çekiyorum. Tam da bu dönemde bir değişiklik
yapıp iki kitabı aynı anda okumaya karar verdim. Normalde bir kitabım bitmeden diğerine başlamayı hiç sevmem ancak psikolojim karışınca biraz huy değiştirdim.... 

kozmokitap


    İlk kitabım Kore Edebiyatından Şair. Daha önce Kore edebiyetından bir örnek okumamıştım. Kore filmlerini severim , bakalım kitaplarını da sevebilecek miyim? Bitirir bitirmez fikirlerimi yazacağım.

    Diğer kitabım ise Tutku Yayınlarının felsefe serisinden Kitleler Psikolojisi. Bu biraz yavaş ilerliyor ancak son zamanlarda aklıma takılan bir konuydu ve kitabı bu nedenle satın almıştım. Bakalım kitabı bitirince içeriği bana yeterli gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

   Siz bu sıralar hangi kitapları okuyorsunuz? Benimle kitaplarınızı ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

   Sevgilerle♥♥♥
Kozmokitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.