4/01/2015

# 2015 # Aylık Okunanlar # Mart ayı

Mart Ayında Okuduklarım




Kozmokitap


   Bir ayı daha bitirdik. Zaman ne kadar çabuk geçti anlamadım. Dünya telaşı sarınca, iş-güç-koşturmaca zamanımızın değerini anlayamıyoruz. Bu ay da hızla ve soğuk geçen bir ay oldu. Umarın nisan ayında havalar ısınır çünkü soğuk havaları sevmiyorum. Bu ay bir değişiklik yapıp neler okuduğumu yazacağım ve kitaplara puan vermeyeceğim. Puan vermek beni gerçekten zorluyor. İlk olarak notum kıt oluyor ancak verilen emek ,
harcanan zaman düşünülünce notlarımı arttırmaya çalışıyorum ve beni gerçekten zorluyor. Bunun yerine biten ayın kısa bir özetini yapmayı düşündüm. Zaten kitapların yorumlarını yazarken beğenip beğenmediğimi ya da tarafsız isem hiçbir şey belirtmeden yazılarımı sonlandırıyorum. Şimdi bakalım bu ay neler yaptım...

Bu ay yedi kitap okudum.


  1. Gül Yaprağı Kumsalı
  2. Kariyerim Gelecek Mi?
  3. Yıldız Değirmeni
  4. Son Aşk Çiçeği
  5. Göçmen Ruh
  6. Peygamber- Kıyamet Üçlemesi #1
  7. Sevgi Duvarı

KozmokitapHiç adetim olmadığı halde bir kitabı yarım bıraktım. Kİtap bilim kurgu idi ve beni nedense pek sarmadı. İleri bir tarihte kitaba tekrar dönüp bitirmeyi düşünüyorum.


     *Mülksüzler - Ursula K. Le Guin  

 





   Bu ay kitaplığımdaki kitapları eritme çabasında olduğum için kitap almama kararı almıştım. Kendimi ne kadar engellemeye çalışsam da bu ay dayanamadım ve kendimi frenleyerek bir tane kitap satın aldım.

Kozmokitap 
*Rubailer - Mevlana











   Kısaca bir ayın özeti bu kadar :))) Sizler mart ayında neler yaptınız?

Sevgilerle♥♥♥
Kozmokitap






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.