6/24/2015

# Ender Haluk Derince # Kitap Yorumu # Manolya Kokulu Hikayeler # Yakamoz Kitap

Manolya Kokulu Hikayeler

 
Kozmokitap
 
   Tam bahar aylarında okunacak , renkli ve mis kokulu bir kitap Manolya Kokulu Hikayeler. İlk başta kokusu biraz ağır gelse de bir süre sonra burnum kokuya alıştı hatta sevmeye bile başladım. Kitabın kapağı ise tek kelime ile muhteşem! Dizayna bayıldığımı söylemeliyim. Yakamoz Kitap'ın çıkarttığı kokulu kitap serisinin diğer kitaplarını okumadım ancak onların da kokularını merak ediyorum. İndirimde denk gelirsem almayı düşünüyorum diğerlerini de.

   Manolya Kokulu Hikayelere gelirsek 42 adet hikaye derlemesinden oluşuyor. Hikayelerin aralarına da özlü sözlerin serpiştirilmesi çok güzel olmuş. Hikayeler sevgi, inanma ve başarma üzerine. Kitap yormadan akıp gidiyor ve gülümseyerek okuyorsunuz. Önünüze pespembe bir dünya seriyor. Hangi zorlukla karşılaşırsanız karşılaşın inancınız, azim, destek ve sevgi ile işler yoluna giriyor. Gerçek dünyada her şey mutlu sonla bitmese de kitabımızda mutlu sonlar var. Ayaklarımızı uzatıp günün yorgunluğunu atarken okunabilecek bir kitap. 
Kozmokitap

Manolya Kokulu Hikayeler
Derleyen: Ender Haluk Derince
Yakamoz Kitap
319 sf

"Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir."
 Umudunu yitirme,
Şu hayatta bir şeyin bitişi
her zaman başka bir şeyin
başlamasına sebep olmuştur.
   Okurken içinizi huzurla dolduracak, yüreğinizi ısıtacak, iyilik, sevgi, dostluk ve mutluluğu dile getiren birbirinden güzel 42 adet hikâyeden derlenen bu kitapla hayata keyifli bir mola verip kargaşadan sıkıntılardan uzaklaşacaksınız.

kozmokitap

3 yorum:

  1. ÇOK BEĞENDİM KOKULU KİTAPLAR SERİSİNİ :)

    YanıtlaSil
  2. bu kitabı hep meak etmişimdir teşekkürler bloğunuzu takibe aldım bende beklerim sevgilerr :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.