9/17/2015

# Elizabeth Adler # İlyada Yayınevi # Kitap Yorumu # Vasiyet

Vasiyet - Elizabeth Adler


Kozmokitap
   Elimdeki kitabı bitirmem uzun sürünce ben de kitaplığımı karıştırdım ve sizlerle Elizabeth Adler'in Vasiyet isimli kitabını paylaşmadığımı fark ettim. Kitap kardeşimin hediyesiydi ve Elizabeth Adler'in okuduğum ilk kitabı idi.

   Kitabı ilk başta ismi her ne kadar "Vasiyet " olsa da sıradan bir aşk hikayesi zannettim. Okumaya başladıktan sonra aslında hiç de öyle olmadığını fark ettim. Hatta kitabın yarısından sonra öyle bir kitaba gömüldüm ki ayırabilene aşk olsun!...

   Aşk, gizem ve gerilim bir arada işlenmiş. Her şeyden bir tutam yani. Konunun ilginçliğine bir de yazarın başarılı kalemi eklenince tadına doyum olmuyor.
Kozmokitap

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan İngiliz Sir Robert 'ın hayatını kaybetmesinden sonra başlıyor kitabımız. Robert ölümünün doğal yollardan olmaması halinde kendisini öldürmüş olabilecek insanların bir listesini bırakıyor. Robert'e bağlı olan çalışanı Daisy ve dedektif Harry katili bulmak için harekete geçerler. Katili yakalamak için şüpheli listesinde bulunan 6 kişi ve onları kuşkulandırmamak için farklı 6 kişi daha , Daisy ve Harry beraber Harry'nin vasiyetinin açıklanması ve onun anısına yat ile Akdeniz turuna çıkarlar.

   Müthiş Akdeniz manzarası, Daisy ve Harry'nin yakınlaşması ve katilin bulunma çabaları ile muhteşem bir kitap Vasiyet.

  Kitabı okurken muhteşem manzarayı hayalimizde canlandırmak - özellikle denizden uzak olanlar için - oldukça keyifli oluyor. Diğer kitaplarını da zevkle okuyacağım bir yazar Elizabeth Adler.

KozmokitapKitabın Adı: Vasiyet
Yazar: Elizabeth Adler                                                                  Yayınevi: İlyada Yayınevi
Orjinal adı:Sailing to Capri
Çevirmen:Deniz Güreler
Sayfa Sayısı: 427




“Sırlara dolanmış romantik bir macera.”
Sarasota Herald-Tribune
“Parıltılı yaşamlar arasında seyreden bir serüven.”
New York Daily News
“Adler’in okumaktan büyük keyfi alacağınız bu son romanı, Akdeniz’in parmak ısırtan o istisnai güzelliğinin bir portresi gibi. Tek kelimeyle özgün ve sürükleyici.”
Book Reviews







2 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.