9/16/2016

# Kitap Alışverişi # Yeni Kitap

Eylül Ayı Kitap Alışverişim || Kitap Alışverişim #10

                                   Eylül Ayı Kitap Alışverişim

   Merhaba , uzun bir süredir kitap alışverişi ya da yeni kitap yazısı paylaşmadığımı fark ettim. Bu ay aldıklarımı yazarak eksikliği kapatmak ve bir daha böyle uzun aralar vermeyi düşünmüyorum. Yeni kitapları anında instagramda paylaşınca blogda tekrar yazı girmek bazen zor geliyor. Bu tembelliğe de bir  dur demek gerekir. İnstagram ne kadar kolaylık olursa olsun blogun yerini tutmuyor. Üstelik orada taklitler de çok fazla . Üstelik bir iki yayınla 2k takipçi ve yüzün üzerinde beğeni alırken biz alnımızın teri ile uğraşarak onlar kadar beğeni ve takipçi alamıyoruz. Bu tarz hesapların da takipçi satın aldığını ya da takipçi sitelerine üye olarak takipçi kastıklarını fark ettim. Umarım dikkat çekmeye çalıştıkları PR şirketleri ve yayınevleri de bu tarz hesapları bizim gibi emeği ile bir yerlere gelmeye çalışan hesaplardan ayrı tutarlar. Fakat çoğu yayınevleri araştırmaya bile gerek duymuyor. Takipçi fazla mı görünüyor  , tamam onlara kitap yağıyor. Ne yapalım, biz de kendi yağımız ile kavruluyoruz:))  Alışveriş yazısı yazacaktım sözde yine konuyu dağıttım... Son olarak instagramda taklitlerimden sakınınız diyorum:)))

Eylül Ayı Kitap Alışverişim

     Bu ayın ilk alışverişini Babil'den yaptım. Son zamanlarda favori internet alışveriş sitem Babil. Kitaplar çok çabuk geliyor hem de hasarsız. Üstelik 30 tl üzeri alışverişlerde Arka Kapak dergi eski sayılarından da hediye ediyorlar. Bu bana çok cazip geliyor. Bu sayede Arka Kapak dergilerinin tamamını da sahip olmuş olacağım. Bu ay aldığım kitaplara gelir isem Okumayı çok istediğim Barış Çağrı Genç- İçindeyim , Aldous Huxley - Cesur Yeni Dünya , Nihal Yeğinobalı - Mazi Kalbimde Yaradır kitapları. İçindeyim kitabını bugün okumaya başlıyorum. Mazi Kalbimde Yaradır ise ayın 25 inde @kitaplahayat ve @kaderinkitaplari ile birlikte okuyacağız. Yeni Cesur Dünya'yı ise @kalemfilikitaplik ve @bookandcoffee__ ile birlikte ayın 30 unda okuyacağız. Bu kitaplar sizde de var ise instagramdan bize katılabilirsiniz. Bu ay kızımın takip ettiği serilerden sadece Fullmetal Alchemist'in yeni sayısı çıktığı için onu aldık. Arka Kapak Dergi Eylül sayısı ve alışverişim 30 tl yi geçtiği için de yine Arka Kapak Dergi mart sayısını aldım. Her ay listemdeki kitapları azaltmaya uğraşsam da maalesef yenileri eklendiği için bir türlü azalmıyor.

Eylül Ayı Kitap Alışverişim


    Bir diğer alışverişim ise DR'dan. Bayram dolayısı ile birçok kitapta 9.90 TL  kampanyası ve yine bazı kitaplarda da 3 al 2 öde kampanyası yapmıştı DR. Malum okullar açılıyor , oğlumu üniversiteye yurda yerleştireceğiz derken fazla açılamadım alışverişte. Gönül isterdi ki listemdeki kitapları tamamlayayım!... DR' dan ise Çoktandır listemde olan Kasie West - Dönüm Noktası , Virginia Wolf - Mrs. Dalloway, Bilim-Teknik dergisi ve Ağustos- Eylül sayısı Notos aldım.

   Pablo Neruda - Yüz Aşk Sonesi kitabı ise eşimin bana hediyesi oldu bu ay.

Eylül Ayı Kitap Alışverişim


   Yeni kitaplardan bahsederken satın almadığım fakat okumam için kardeşimden getirdiğim kitaplardan da bahsedeyim. Albert Camus - Düşüş , Lisa Klein - Ofelya , Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Sodom ve Gomore , Ayfer Tunç - Suzan Defter , Niklos Kazancakis - Kardeş Kavgası , Dean Koontz - Şiddet  ve Anne Frank'ın Hatıra Defteri . Bayram ziyaretine gitmişken bir kucak dolusu kitap ile döndüm. Çok bereketli bir ziyaret oldu:))

Bu ay aldığım kitaplar ve hediye gelenler bu kadar. Ekim ayı için yeni alınacaklar listesi oluşmaya başladı bile:)))  Kitapların arasında sizlerin de okuduğu kitaplar var mı? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim:)))



                                                     

15 yorum:

  1. ayfer tunç en sevdiğim yerli yazar yaaa. fullmetal nette izliyom çok sevdiğim anime dizi. onun demek ki kitabı da varmış onu görmedim. mazi kalbimde onu merak ettim yaaa. çok güzel kitaplar seçmişsin. dalloway da okudum. o barış genç hiç duymadım ama :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel seçimler,güle güle okuyun;)

    YanıtlaSil
  3. Keyifli okumalar, çok güzel kitaplar Anne Frank'ın Hatıra Defteri kitabını listeme ekliyorum

    YanıtlaSil
  4. güzel kitaplar beğendiklerim oldu içlerinden :) alacağım onları da :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel kitaplar keyifle okuyun.Yorumları merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.