6/13/2019

# Kitap Yorumu # Mehtap Soyuduru Çiçek # Yediveren Yayınları

Yalancının Mumu Aşkla Söner - Mehtap Soyuduru Çiçek

Yalancının Mumu Aşkla Söner


Kahkahalarla okuduğum , bittiği zaman da etrafıma anlatmaya devam ettiğim, kafa dağıtmak için bir kitap arayanlara ya da ne okusam diye fikrimi soranlara tavsiye etmeye doyamadığım bir kitap Yalancının Mumu Aşkla Söner. Tam yaz mevsimine göre kitap. Yormuyor , cıvıl cıvıl ve çok rahat okunuyor .

  Karşısındakine kızınca , başı sıkışınca ya da eğlenmek için hemen yalana sarılan , yalanlar üzerine master yapmış , babaannesi ile yaşayan , anne ve akraba yönünden şansı küsmüş, deli dolu, sevimli bir karakter Funda. Aslında söylediği yalanlara kızmak gerekiyor ama öyle bir şeytan tüyü var ki kızamıyorsunuz.

Cihan ... Esas oğlan ... Yakışıklı , karizmatik , anlayışlı, destekleyici .... Of ki of diyorum ve siz anlıyorsunuz ;) Sakın kitabı okuyup da gerçek hayatta ava çıkmayın böylesi zor bulunur. Sonra hayata küsersiniz , neme lazım baştan çok umutlanmayın. Şansınıza böylesi çıkarsa da söylemeyin ki nazar değmesin ya da sizden çalmasınlar :D

   Bu iki karakteri bir kahve falı ve ödünç bir kitap bir araya getiriyor gibi görünse de kuyruklu bir yalan etrafında birleşip benim de keyifle okuduğum bir maceraya yelken açıyorlar. Baştan iki karakter arasındaki çekimi hissetsek de aradaki o kuyruklu yalan yüzünden nasıl olacak diye merakla okurken , yaşanan olaylar ve ikili arasındaki diyaloglar kitaptan alınan zevki arttırıyor. Yazarın diğer kitaplarını da severek okumuştum ancak bu kitap bambaşka ...

    Çok uzun yazmayacağım herkes alsın okusun , harika bir kitap derken kendime hakim olamadım doldurdum yine. Ben fazla uzatmayayım siz bu kitabı kesinlikle kaçırmayın ...






Yalancının Mumu Aşkla Söner
Kitabın Adı :Yalancının Mumu Aşkla Söner
Yazar :Mehtap Soyuduru Çiçek
Yayınevi :Yediveren Yayınları
Sayfa Sayısı :344


İki aşık, biri yalancı…

Üç vakte kadar çıkan fallara kalmışsa tüm umutlar yalancının mumu yatsıya kadar değil üç vakte kadar yanar ve ancak aşkla söner. Haciz memurları kapısında beklerken gönlünü karizmatik ve başarılı bir psikoloğa kaptıran Funda’nın yalanlarla örülü ağın ortasında çırpınışını kahkahalarla okuyacaksınız.

Sadece komik değil bir de üstüne romantiğiz. Eros ölmedi sevgili okurlar, aşka inanan herkesi bir yerlerde pusuya yatmış bekliyor!









Mehtap Soyuduru Çiçek Kimdir?

23 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Erciyes Üniversitesi mezunu, evli, iki erkek çocuk annesi ve bir kamu kuruluşunda memur olan yazar aslen Yozgatlıdır.
Mehtap Soyuduru Çiçek ilk önce wattpad platformunda yazmaya başladı. Daha sonra lacivert renkli bir ajandaya karalamaya başlamıştır. Yazarın ilk kurgu kahramanları kadınlardı. Yazarın basılan kitaplarının bir çoğunda kahramanları hep kadınlardan oluşmaktadır.







 Mehtap Soyuduru Çiçek'in okuduğum diğer kitapları :

*Pedina 

*Yolcu 

*Gitmesen Olmaz Mı? 

*Çiçek Gelin

*Güven Bana 

* Veda Ederken 

                                                     

6 yorum:

  1. YALANCININ MUMU, KUYRUKLU YILDIZ ALTINDA BİR İZDİVAÇLA SONUÇLANDI MI?

    YanıtlaSil
  2. Çok methetmişsiniz, okuma listeme aldım :)

    YanıtlaSil
  3. Bu kitabı sevenler olduğu kadar, sevmeyenlerde çok. Arada kaldım. Güzel gibi de sanki. Çok teşekkürler canım :9

    YanıtlaSil
  4. kitabın kapağı ödül almalı :)

    YanıtlaSil
  5. tımıms piki aklımda olsuun :) belli tatliş. erkenci kuş dizisi gibi ona da bayılıyoom :)

    YanıtlaSil
  6. Tam mevsimi bu kitabin desene. Yalancinin mumu aşkla söner adını da sevdim ☺️

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.