3/24/2014

# aşk # Epsilon # Johanna Lindsey # Kitap Yorumu

Seninle Başım Dertte - Johanna Lindsey

kozmokitap


Kitabın Adı: Seninle Başım Dertte
Yazarı: Johanna Lindsey
Orjinal Adı: Love Only Once
Yayınevi: Epsilon
Goodreads Puanı: 4.07
Benim Puanım:4

         Polisiye-macera kitaplarına biraz ara verip romantik kitaplar okumaya karar verdim. Beynim de dinlenmeye hakkı var. Bu kitap aslında bir serinin parçası. ( Malory- Anderson Family #1) Kitap çok güzel ve eğlenceli. Okurken ben çok eğlendim. bir gün de kitabı bitirdim. Zamanın nasıl geçtiğini farketmedim. Dinlenmek ve hayatın stresinden biraz uzaklaşmak isterseniz bu kitap çok işe yarıyor.

        Reggie küçük yaşta ailesini kaybetmiş çok güzel ve alımlı bir genç kızdır. Reggie'nin bütün bakımını dört dayısı üstlenmiştir. Dayılarının hepsi Reggie'nin üstüne titremektedir ve onu aralarında paylaşamazlar. Reggie balolarda boy gösterip kendisine uygun bir koca adayı aramaktadır, fakat hiç bir adayı dayılarının hepsine birden beğendiremez. Çünkü dayıları bir türlü fikir birliğine varamazlar ve sürekli didişirler. Nicholas ise çok yakışıklı  ve her kadını kolayca kendisine aşık eden  bir cazibeye sahiptir. Bu yakışıklı adamın evlenmeye niyeti yoktur. Sadece kadınlarla gönül eğlendirip vakit geçirmektedir. Veee bu iki kişinin yolu komik bir olay sonucu kesişir. bundan sonra da olaylar başlar.....

       Tarihi aşk romanlarını lise yıllarımdan beri seviyorum. Yaşınız kaç olursa olsun bazı şeyler insanın yaşamında hiç değişmiyor. Kitabı bitirdikten sonra yüzümde bir gülümseme beliriyor ve yazarın hayal gücüne hayranlık duyuyorum. Bence tarihi aşk romanlarını seviyorsanız okunabilecek kitaplar arasına dahil edebilirsiniz:)))

       Arka kapaktan:

       Lord Edward ve Leydi Charlotte Mallory'nin tatlı yeğenleri Regina Ashton, geçmişindeki acı verici bir sır nedeniyle duygusuz ve kendini beğenmiş bir bir çapkına dönüşmüş Nicholas Eden tarafından kaçırılır. Reggie şerefine leke süren ve tüm kadınsı tutkularını uyandıran bu altın saçlı serseriyle evlenmek zorunda kalır. Ancak Reggie'nin güzelliği Nicholas'ın da baştan çıkmasına ve elbette pek çok yanlış anlamaya neden olur...
       Ve aşk yaşam boyu sadece bir kez yaşanır.
        "Johanna Lindsey gerçeğe dönüşen masallar yazıyor!"
                                                                                       Romantic Times
       "Johanna Lindsey  her romanında iz bırakan karakterler yaratmada usta."
                                                                                                  Chicago Sun-Times   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.