10/10/2014

# hediye # Tavsiye Kanalı

Hediyem ( Tavsiye Kanalı'ndan )


kozmokitap

   Merhaba; Dün gelen ve beni çok mutlu eden kitabımdan bahsetmek istiyorum. Bayramdan önce Tavsiye Kanalı'ndan bir davet maili gelmişti. Canan Tan'ın yeni kitabı Pembe ve Yusuf' u okuyacak ilk 100 şanslı melek ten biri olmak ister miyim diye. Bu etkinliğe twitter aracılığı ile katıldım veee  şanslı meleklerden biri oldum. Siz de tavsiye meleği olmak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

    Dün de kargo ile kitabım elime ulaştı. Nasıl mutlu olduğumu tahmin edebilirsiniz.
Canan Tan

Çok okunan yazarlarımızdan olan Canan Tan'ın bu kitabı Doğan Kitap tarafından yayınlanmıştır. Birbirlerine delice düşkün olan iki kardeşin öyküsü Pembe Ve Yusuf. Kitabı en kısa zamanda okuyup fikirlerimi burada paylaşacağım. Okumak için sabırsızlanıyorum:)

Arka kapaktan:

  Törenin kara gölgesi renklerin üzerine çökerken, içlerinde en gariban gördüğü " pembe" ye vermişti önceliği.
Soluğu kesildi "pembe"nin, beti benzi attı. Güzelim rengini yitiriverdi. Varlığını sürdürmekle yok olmak arasındaki ince çizgide asılı kaldı.
Tıpkı yaşamın içindeki gerçek PEMBE'ler gibi...

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Ne kadar şanslısın :))
    Canan Tan'ı severim. Bu kitabını da çoook merak ediyorum. Yorumunu bekliyorum. Keyifli okumalar...
    Bu arada sayende artık bende tavsiye meleği oldumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Ben de kitabı çok merak ediyorum ve itiraf ediyorum ne kadar okumak istesem de bir türlü Canan Tan kitabı okumak nasip olmamıştı. Tavsiye meleği olmana çok sevindim. Sevgiler.

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.