10/11/2014

# diğer # mim

Mim....

mim


Sevgili Kitaptan Bayan beni mimlemiş, kendisine teşekkür ediyorum:) Bu sefer mim soruları kitaplarla alakalı değil, birbirimizin hayatını biraz daha iyi tanımaya yönelik. Biraz zor gibi sanki. Neyse mikrofonu eline alan konuştukça konuşur, klavyeyi eline alan blogger da yazdıkça yazarmış:) Çok uzatmadan sorulara geçelim:

Bu aralar hayatında neler oluyor, seni nasıl etkiliyor bu olaylar?

Bu aralar o kadar çok olay oluyor ki hangi birini anlatsam bilemedim. Öncelikle ben bir anneyim ve iki çocuğum var. Onların okul sıkıntıları, koşturmacaları, sorunları beni bazen çok yoruyor. Bu hafta bayram vardı onun ayrı bir telaşı yorgunluğu vardı.Yani kısaca bu sıralar oldukça yoğunum ve yorgunum.

Hayatın senin için ne kadar önem arz ediyor?

Hayat hepimiz için olduğu kadar benim de için de çok değerli. Bir tek hayatımız var . Geçmiş yaşanmıştır, gelecek henüz belirsizdir ve hepimiz sadece şu anda yaşıyoruz ve yaşadığımız her an oldukça değerlidir.

Kendini bir kenara çekip düşündüğün olur mu?

Evet , arada bir hayatta mola vermek , beş dakika bile olsun kendimi dinlemek çok hoşuma gider. Sürekli birileri için yaşıyoruz ve bu yoğunlukta kendimizi ihmal etmememiz gerektiğini düşünüyorum.

Nefret ettiğin bir alışkanlığın var mı?

Maalesef var , tüm olayların kontrolüm altında olmasını istiyorum. Bu da mümkün değil, herşeyi kontrol edemiyoruz:(

Bu hafta içinde neler yaşadın?

Güzel bir bayram yaşadık, itiraf etmeliyim ki son zamanlarda geçirdiğim en güzel bayramdı.

Hayat?

Hayat bir yudum sudur, tadına doyum olmaz fakat çok çabuk biter. Kimimiz için serinleten bir ferahlatıcı iken kimimizin boğazına durur...

Son zamanlarda bir değişikliğe uğradığını hissediyor musun?

Son 1,5 yıldır değiştiğimi düşünüyorum. Bu hayatta canımızı hiçbir konu için sıkmamamız gerektiğini, kendimizin her şeyden  önemli olduğunu fark ettim. Bazı insanların gerçek yüzleri daha iyi anladım ve duygu sömürüsü ile isteklerini yaptırmak isteyen insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.

Hayattan beklentin neler?

Huzur, sağlık ve sevdiklerimle birlikte olmak....

Ben de kitap keyfim, seni mimliyorum)


                                                     

2 yorum:

  1. Çok teşekkür ediyorum mim için :) Soruları yanıtlarken zorlanacağımı düşünüyorum ama en kısa yapacağım. Ne kadar doğru, sürekli birileri için yaşıyoruz ve başkalarını mutlu etmek için kendimizi üzüyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum canım, sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.