10/15/2014

# diğer # mim

Yine mimlendim:))

 
mim

    Sevgili Resim Defterimm beni mimlemiş, teşekkür ederim.) Benzer bir mimi instagramda da yapmıştım , o yüzden cevaplar benzer olabilir. İnstagramdan #booktag'ı okumuş olan arkadaşlara duyurulur... Şimdi cevaplarımıza geçelim:

mim

1- İlk Hayranlığım: İlk okumaya başladığımda babamın hediye aldığı masal kitabı Altın Masallar ilk hayranlığımdır. Şu an kitaplığımda bir kopyası bulunmaktadır, kitabın kapağı aynı olsa da maalesef yayınevi içeriğini biraz değiştirmiş:(
cerrah


2- Favori Serim: Seri okumayı severim , ancak hastalık seviyesinde kitap fanatiği olmayı ise sevmiyorum. Favori Serim bir kaç yıldır severek okuduğum ve her kitabını ayrı sevdiğim Tess Gerritsen'in Rizzoli- Isles serisidir.

Rüzgar Gibi Geçti


3- Favori Kitabım: Lise yıllarında iken okuduğum ve hala her bölümünü hatırladığım bir kitap Rüzgar Gibi Geçti. Kendisi henüz kitaplığımın bir üyesi değil. Kendisi indirime girer girmez hemen alınacaklar listemde:)


Rüzgar Gibi Geçti

4- Favori Erkek Karakterim: Rüzgar Gibi Geçti'den  Rhett Butler.

Sessiz Çığlık


5- Favori Kadın Karakterim: Lisa Gardner'ın kitaplarındaki  dedektif D.D. Waren.


saat


6- Favori Okuma Saatim: Her an her yerde okuyabilirim. Benim için okumanın yeri ve saati yoktur:))

Ben de Kitaptan Bayan seni mimliyorum:))



                                                     

1 yorum:

  1. Teşekkür ederim mimlediğin için :)) Hemen cevaplıyorummm :*:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.