4/11/2015

# Kitap Alışverişi

Kitap Alışverişim #6

Kozmokitap

    Çoktandır kitap alışverişi yapmıyordum. Okunacak kitap sayısının azaldığını fark edince artık alışverişin zamanı geldi diye düşündüm. Kitapçılara gidip kitap kokusunu içine çekmeye ve incelemeye bayılıyorum. Fakat kitap fiyatları çoğu zaman el yakıyor. Bu nedenle online kitap almayı tercih etmeye başladım. Arada DR internet sitesinden de kitap alsam da ücretsiz kargo için 75 tl lik kitap alınması gerktiği için artık nadiren
tercih ediyorum. Babil.com'un indirimleri ve ücretsiz kargo fiyatı daha uygun olduğu için tercih ettim. Bu siteden ikinci alışveriş yapışım ve çok memnunum. Kitapları hızla temin edip aynı hızla kargoladılar. Teşekkür ederim Babil.com. 7 Mayıs'a kadar Babil.com dan 10 TL ve üzeri alışveriş yapanlara değişik hediyeler var. Benim hediyem Babil kupa.

Kozmokitap

Gelelim aldığım kitaplara... İstediğim o kadar çok kitap vardı ki aralarında tercih yapmak çok zordu. En sonunda  5 kitapta karar kıldım.


  • Kendine Ait Bir Oda - Virginia Woolf
  • Ben Sana Şiir Yazayım Sen  Sadece Gül - Yusuf Gürer
  • Şeytan Disko - Yaprak Öz
  • Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak
  • Semerkant - Amin Maalouf
Kitaplarımın yanında bana bana bir de bu güzel ayraçları ve mini fosforlu yeşil kalemi hediye göndermişler. Bugün benden mutlusu yok:)))

Kozmokitap





Sevgilerle♥♥♥
                                                                     
Kozmokitap

6 yorum:

  1. Semerkant'ı okumuştum. Biraz yazarın fikirlerine göre fazlaca şekillenmiş bir kitap ama güzeldi. Okurken hiç sıkılmamıştım. O siteden hiç alışveriş yapmadım ama hediyeler çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederim:) Semerkant hakkında çok fazla iyi yorum duyduğum için aldım kitabı , umarım ben de beğenirim:)

      Sil
  2. Babil.com'dan hiç alışveriş yapmadım son zamanlarda adını hep duyuyorum. Şimdi kargonun bedava olduğunu duyunca, hediyeleri de görünce hemen alışveriş yapmak istedim. Ben şu siteye bir bakayım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda belirtmeyi unuttum 44 tl üzeri kargo bedava idi. Sizi yanlış yöneltmek istemem. Sevgiler:))

      Sil
  3. Yeni kitaplarını keyifle oku arkadaşım.
    Bloğumda seni bekleyen bir mim var bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. En kısa zamanda cevaplayacağım:))

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.