5/25/2015

# Kitap Alışverişi # Yeni Kitap

Kitap Alışverişi # 7

 
Kozmokitap

    İnternette neredeyse her sosyal mecrada kitap fuarı haberleri çıkınca sinir oluyorum. Çünkü benim bulunduğum yerde bir fuar yok ve fuara gidip ne kitap alabiliyorum ne de o atmosferi soluyabiliyorum. Bu çok sinir bozucu bir durum!... Tamam kitapsız değilim , okunmayı bekleyen kitaplarım var fakat fuarlarda normalde aldığımız fiyattan çok çok ucuza kitap bulduğumuz gibi yeni çıkanlara da ulaşabiliyoruz. Ben bu ruh
hali ile dolaşırken pazar günü alışveriş için gittiğim Carrefoursa bir çok kitabın 9.90 TL ye satıldığını görünce havalara uçtum. Geçtiğimiz pazar günü de Metro markette kitaplarda indirim vardı. 7.95 Tl ye satılıyordu kitaplar. Karanlık- Kathleen Peacock  geçen hafta Metrodan aldığım kitabımdı. Tek bir kitap aldığım için bir alışveriş yazısı yazmamıştım. Fakat bu hafta Eskişehir'de oturanlar varsa indirimlerden haberleri olması için bu yazıyı yazıyorum.
KozmokitapKozmokitap

  Birçok kitapta indirim vardı. Tess Geritsen ve Ted Dekker  benim favorilerim arasında. Bazı romantik kitaplarda da indirim vardı. Çoğu kitap maalesef benim okuduğum kitaplardı. Ted Dekker ve Tosca Lee' nin birlikte yazdıkları Faniler kitabının ikincisi olan Ölümlü'yü bulunca hemen kaptım. Birinci  kitabı olan Yasaklı'yı okuyunca devam kitaplarını arıyordum. İkincisine indirimde denk gelince kapmadan olur mu? ( Yasaklı yazımı okumak için tık tık...)

kozmokitapKozmokitap


  İkinci olarak aldığım kitap ise Gölgelerin Ressamı. Estaban Martin'in yazdığı kitabın konusu ilgimi çekti ve denk gelmişken ben de hemen aldım.  İkisini de okumak için sabırsızlanıyorum:))

Sevgilerle ♥♥♥


                                                     

2 yorum:

  1. Ted Dekker favori yazarlarım arasındadır.İyi okumalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ted Dekker'ın kalemini ben de çok severim. Teşekkür ederim:)

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.