5/05/2015

# 2015 # Aylık Okunanlar # Nisan

Nisan ayında okuduklarım....

Kozmokitap

  Güzel bir günden Merhaba!.... YAklaşık bir haftadır hasta olduğum için blogumdan ve sosyal medyadan uzak kaldım. Bu nedenle okuduklarım yazısı mayıs ayına sarktı.Bir haftadır tek yaptığım şey yatmak olduğu için için bitmesi gereken kitaplarım, işlerim hepsi kaldı. Yarım kalan ve bitememiş işler beni çok huzursuz ediyor. Kendimş toparlar toparlamaz işleri bitirme moduna girince şimdi de yorgunluktan ölüyorum:))) Bugün ben de kendime tatil ilan edip blogumun  ve yarım kitaplarımın başında vakit geçireceğim.



 Nisan ayınıda okuduklarıma genel olarak baktığımda inanamadım; tam tamına üç kitap bitirdiğimi gördüm. Şahsım adına çok utandım... Bu ay tadilat, hastalık derken kitaplarımı çok ihmal etmiş oldum . İhmal olayını biliyordum ancak üç kitap olunca kendimi çok ayıpladım :((  Okuduğum kitaplara gelir isek:

 *  Aşk Güzergahının Gizemi :  Selçuk Alkan'ın bu kitabına bayıldım. İlginç, akıcı ve bilgi dolu bir kitap bana göre.

*Modern İskandinav Şiirleri Antolojisi - Gece Güneşi : Yitik Ülke Yayınlarından çıkan bu şiir kitabı "Çeviri yapmak şiir yazmaktır " mantığı ile yola çıkarak çeşitli ülkelerden çeviri şiirleri bizler ile buluşturuyorlar.

*Şair: Kore edebiyetından bir örnek olan kitap zengin bir aile iken birden kendilerini toplumdan dışlanmış olarak bulan  Şair'in hayatını anlatıyor. Farklı kültüryapısı ve dönem atmosferini yansıtan kitabı çok sevdim.

Bu ay daha fazla kitap okumak dileğiyle.....

Sevgiler♥♥♥
Kozmokitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.