7/02/2015

# Kitap Alışverişi

Kitap Alışverişi #8

Kozmokitap

   Yeni bir ayın ilk günlerinden herkese merhaba:))
   Temmuz ayı yazın ikinci ayı olmasına rağmen iki gündür yaz geldiğini hissettik. Yağışlı ve kapalı havaların ardından nihayet güneş dünyamızı ve içinizi ısıtmaya başladı.  Biraz havayı güzel görünce dolaşmaya çıktım ve ayaklarım dönüp dolaşıp beni kitapçılara götürdü. Eskişehir'in en büyük üç kitapçısını dolaştım. Aklımda ve alınacaklar listemde olan bazı kitaplar vardı fakat biri hariç diğerlerini bulamadım. İstediğini bulamamak kötü oluyor. Yine de aklımda olmayan fakat görünce dayanamadığım üç kitap daha aldım. Üstelik iki tanesinde  müthiş indirim vardı.

kozmokitap

  Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler alınacaklar listemdeki kitaplardan bir tanesi idi. Görünce ve de fiyatı 9.95 olunca hemen kaptım.

   Jamil Ahmad'ın yazdığı Göçebe kitabını fiyatının 4.95 olduğunu görünce aldım. Kitabın tanıtımını görmüştüm ancak almayı pek düşünmemiştim. Fiyatının müthiş düşmüş olması ve farklı bir yazar ve farklı bir kültür tanımak için kitabı aldım.
kozmokitap

Gittiğim farklı bir kitapçıda da Didem Madak'ın şiir kitaplarına rastlayınca iki kitabını aldım. Kitapların tanesi 9 tl idi. İntenetten şiirlerini severek okuduğum şairin kitapları elimde bulunsun istedim.

Aldığım tüm kitaplar bunlar. Ancak almak istediğim daha bir düzine kitap var:))))

Sevgiler♥♥♥


                                                     

4 yorum:

  1. Tesadüf bu ya bu gün de benim kitaplarım geldi. Sepete attıklarım birikince sipariş vermiştim. İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, size de iyi okumalar :))

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.