11/03/2016

# Arkadya Bitter Yayınları # Karanlık Serisi # Kitap Yorumu # Pepper Winters

Tess & Q Dönüşüm - Pepper Winters || Kitap Yorumu

kozmokitap

   İlk kitap Tess'in Gözyaşlarını okuduktan sonra devamı nasıl gelecek çok merak ediyordum. İlk kitapta kızdığım , şaşırdığım çok yönler olsa da Tess , Q ya geri dönünce şimdi ne olacak diye çok merak etmiştim. Biraz da Tess'e kızmıştım.  Bir insan nasıl kendi isteği ile canın yakılmasını kabul eder? Farklı farklı karakterler olunca dünyada acı çektirmeyi seven olduğu gibi çekmeyi seven tipler de var Tess ve Q gibi. Q 'nun karanlık yönü olduğu gibi iyiliksever, yumuşak bir yönünün de olduğunu okumuştum ilk kitapta. Hal böyle olunca ikinci kitap ile ilgili beklentilerim de bu yönde oldu. Tess 'e aşık olan Q karanlık yönünü törpüler diye düşünmüşütüm.

     Kitabı okumaya başlayınca Uzun bir bölümde haç, kırbaç ve kelepçe ile yaptıkları anlatılıyordı ve kitap sonuna kadar böyle gidecek diye üzüldüm. Çünkü yazılanları sevmedim. Tess'in tavrından nefret ettim. Kendi düşüncelerinde işkenceden hoşlanmadığını ve sırf Q yu mutlu etmek adına katlandığını okuyoruz. Biraz sonra da acıdan zevk aldığını.... Kafam karıştı, kızım karar ver zevk mi alıyorsun nefret mi ediyorsun.....

    Bu bölüm bittikten sonra konu hızlanmaya ve duygusallaşmaya başladı ve  "oh be! " diyerek okumaya devam ettim. Çünkü gerçekten kitap yatak odası sahnesi bitmeden son bulacak zannettim bir ara:)))  Tess'in çöküşüne tanık olurken Q 'nun onu kurtarabilmek adına yaptıklarına şahit oluyoruz. Her ne kadar karanlık bir canavarı içinde barındırıyor olsa da bu kitapta Q'nun Tess'i gerçekten sevdiğine ikna oldum.

   Tess'e de kızmayı bıraktım ve tencere- kapak olarak düşündüm karakterleri . Birbirlerini tamamlıyorlar:)))

Dikkat bu pragraf spoiler içerir!....
    Kaçırılıp köle olarak satılan bir kız, onu kurtaran yakışıklı bir adam, birbirlerine aşık olmaları, kızın tekrar kaçırılması tekrar kurtarılması hikayesi bana çok klasik geldi. Daha farklı gelişebilirdi olaylar....

Kitabın sonunda yazar üçüncü kitabın müjdesini veriyor. Kitapta kızdığım yerler olsa da yine de üçüncü  kitabı merak ediyorum:)))))

  Kitap tanıtım  yazımı okumak için → burayı ← tıklayınız...


                                                            Kozmokitap

8 yorum:

  1. Çok ilginç bir kitap gibi geldi bana da. Zaten bütün bu anlattıklarınıza rağmen 2 kitap ta okunduysa 3. sü merakla beklenir tabi. Gerçekten acı çekmek de, çektirmek de bir insana nasıl mutluluk verebilir ki 🙄. Nasıl bir yorum yazacağımı bilemedim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Ilginc bir seri bu kütüphanede yoktur daha yeni sanirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kitap olabilir fakat ikincinin henüz kütüphanelere geldiğini zannetmiyorum.

      Sil
  3. sanırım ben hepsinin çıkmasını bekler öyle okumaya başlarım beklerken hem diğer kıtaplara karıstırabılıyorum hemde sabırsızlanıyorum :) elıne saglık :) Takıbe aldım bana da beklerım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bazı kitaplarda hepsinin çıkmasını bekleyemiyorum ki ben :))Hemen geliyorum ben de...

      Sil
  4. Ben takipçinizim zannediyordum. Neyse, zararın neresinden dönülse kardır :)

    YanıtlaSil
  5. hımmms bunu sevdim okurum artıkın :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.