1/19/2017

# Arkadya Bitter Yayınları # Audrey Carlan # Kitap Yorumu # Takvim Kızı - Şubat

Takvim Kızı Şubat - Audrey Carlan || Kitap Yorumu

kozmokitap


     Mia'nın ocak macerasını okuduktan sonra dayanamayıp Şubat macerasını da okudum. İnce ve eğlenceli bir anlatım olunca kitap yine çok çabuk bitti. Takvim Kızı Ocak'ta yazarın tarzına alıştığım için kitap su gibi aktı. Tek problem kitabın 17. sayfadan başlaması idi. Diyorsunuz ki kitabı değiştirseydim. Kitabı okumam için yayınevi gönderdi ve instagramda eksik olduğunu belirtince yenisini gönderiyoruz dediler ve ben de okumak için onu bekledim . Fakat gelen giden olmadı!.... İnstagramdan @birbeninhalleri bana kitaptaki eksik sayfaların resmini gönderdiği için oradan okudum eksikleri.

    Ben bir çok şeydim; bir kız evlat, bir abla, bir dost, bir tür oyuncu ve bu adamın ilham perisiydim. Bir telekız ya da fahişe değildim. Bir sürtük belki ,ama fahişe değil.

     Ocak ayında eşlik ettiği yakışıklı Wes'ten ayrılan Mia , şubat ayında yine yakışıklı Fransız ressam Alec'e eşlik edecektir. Mia için bu eşlik etmeler bir işten çok eğlenceli vakit geçirmedir. Bu işi sırasında da çok eğlenir Mia. Arada Wes'i düşündüğü de oluyor tabii:)))

    Bu sefer ki görevi Alec'e ilam perisi olmak ve resimlerini çekmesine çizmesine izin vermektir. Bu resimler de pek kapalı sayılmaz....

    Her ay aslında Mia da kendisinin farklı bir yönünü tanıyor kitaplarda. Hızla okunan eğlenceli bir kitap olmasının yanı sıra bolca cinsellik içerdiğini tekrar hatırlatmak isterim....



                                                            Kozmokitap

1 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.