6/13/2017

# Bir Gün Daha # Kelly Simmons # Kitap Yorumu # Limos Yayınları

Bir Gün Daha - Kelly Simmons || Kitap Yorumu

Kozmokitap


  Yeni ve güzel kitapları ile atılım yapan ve benim sevgimi kazanan bir yayınevi Limos Yayınları. Yakın zamanda okudupum Kelebek Bahçesi kitabını da çok sevmiştim. Bu kitabı ise ilk görüşte kapak rengine bayıldım.

   Çocuğu kaybolan bir anne Carrie. Herkes onu suçlarken o kendisini daha fazla suçlamaktadır. Ufak bir dikkatsizlik, bir kaç saniyelik fark bir ailenin bütün hayatını değiştirir. Kendisini etrafına ifade edemeyen Carrie ve onun kontrol delisi hatta işi abartarak karısını sürekli takip eden kocası John... Bir de dedektifler ve gazeteciler var... Çocuğu aramaktan çok anneyi suçlayanlar....

   Küçük Ben kaybolduktan 15 ay sonra bir gün Carrie eve döndüğünde onu evde bulur. Kaybolduğu zamanki boy ve kiloda. . Zaman durmuştur onun için . Bu noktada aklıma "resurrection " dizisi geldi. Onunla alakası yoktu sonuçta ancak serbest çağrışım :DD  Ben'i tekrar bulmaları ve kaybetmeleri 24 saat sürecektir.

 Kaybolan bir çocuk, bir aile dramı, ölenler, öldürülenler ve ölüler. .. Kendini ifade etmeye çalışıp edememek, karşıdakini anlamamak ve bilinenin ötesi. ... Okurken çok etkilendiğim, yeri geldikçe kendimi sorgulamama sebep olan, sürükleyici, dramatik , harika bir kitaptı Bir Gün Daha. ... Mutlaka okuyun, kaçırmayın derim. ...

   Sonuçta insan kaybettiği yakınları için bazen tek istediği bir günleri daha olmasıdır....  Sadece bir gün!!!





Kitabın Adı :Bir Gün Daha
Yazar :Kelly Simmons
Yayınevi :Limos Yayınları
Orjinal adı :One More Day
Çevirmen :Merak Harzem
Sayfa Sayısı :343


Kimse çocuğu kaybolan bir anne olma istemez. Bunu düşünemez bile, kabus gibi bir şeydir. Fakat bi otopark sayacına para ödemek için oğluna arkasını döndüğünde, Carrie Morgan işte böyle bir anne olur. Ben gitmiştir ve bir yıldan fazla bir süre sonra, hiç geri gelmeyeceği de açıkça ortadadır

Ta ki Ben hazır olana kadar… sadece yirmi dört saat boyunca, daha önce bir kez daha iz bırakmadan yaptığı gibi beşiğinden kaybolana kadar. Carrie’nin küçük kasabasında söylentiler dolaşmaya başlar. Bir şeyler gördüğüne dair fısıltılar dolaşmaktadır. O gün mazereti de çok sağlam değildir.

Kocası ve arkadaşları onun deli olduğunu düşünmeye başlarlar. Polis onun suçlu olduğunu düşünmektedir. Soruşturma hızlandığında Carrie neyi paylaşacağına ve nedenini seçmeye karar vermek zorunda kalacaktır. Çünkü suç çözülmek üzeredir … ve sırrını açıklamak zorunda kalacaktır.


                                                            Kozmokitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.