3/05/2018

# Gündüz Öğüt' # Kitap Tanıtımı # Masal Dağı'nın Sırrı # Yitik Ülke Yayınları

Gündüz Öğüt'ten Fantastik Öyküler “Masal Dağı'nın Sırrı”

Masal Dağı'nın Sırrı


Gündüz Öğüt'ten Fantastik Öyküler “Masal Dağı'nın Sırrı

Nehrin İki Yakası”, “Aghartalı” ve “Kader Bozucu” adlı yerli fantastik edebiyat eserlerinin yazarı Gündüz Öğüt’ün yazdığı benzersiz öyküler bir araya geldi. Yazarın “Masal Dağı'nın Sırrı” adlı öykü kitabı Yitik Ülke Yayınları'nca yayımlandı. Fantastik türdeki kült romanları Nehrin İki Yakası, Aghartalı ve Kader Bozucu adlı öykü kitabıyla tanınan Gündüz Öğüt, edebiyat yolculuğuna Masal Dağı'nın Sırrı’yla devam ediyor. Yazar, Masal Dağı’nın Sırrı’nda yer alan dokuz öyküsüyle okurlarını gerçeklerle hayallerin birbirine karıştığı bir dünyanın kapılarına davet ediyor. Yerli fantastik edebiyata büyük bir katkı bu kitap. Edebiyatı özleyen herkese iyi bir okuma önerisi.

“Harfler, heceler, kelime ve cümleler... Onlar yaşanmışlıklar kervanının sessiz taşıyıcılarıdır. Aynı zamanda onlar yüreklere, zihinlere ve hayallere uzanan köprülerdir. Eskinin hatıralarına, yeninin bilinmezlerine sessizce yağan yağmur damlacıklarıdır. İçlerinde söze gelmeyen ıstırapları, korkuları, yüzleşmeleri, özlemleri, sevinç ve umutları karşılık beklemeden sonsuza dek taşırlar.” (Kitabın Sözleri)

“Biliyorum ki attığın her adımda benden ve buradan biraz daha uzaklaşacaksın, ama şunu da biliyorum ki, attığın her adım seni kendine bir parça daha yaklaştıracak. Ve sen kendine yaklaştıkça yaşamın bir parçası olacaksın. Unutma ki buldukların, aradıkların olacak benim küçük Neflimim.” (Masal Dağı’nın Sırrı)
                                                            Kozmokitap

1 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.