4/20/2018

# Aylin Çiftlikli # Canım Ailem Etkinlikleri # Kitap Yorumu # Yediveren Yayınları

Her Gün İçin Canım Ailem Etkinlikleri

Canım Ailem Etkinlikleri



  " Bir varmış bir yokmuş. Büyük saraylardan birinde bir kral ve üç oğlu yaşarmış. Kralın iki oğlu kendini beğenmiş ve kötüymüş. En küçük oğlu ise çok iyi yürekli bir gençmiş ... "


   Merhaba , harika bir kitap okudum.  Canım Ailem  etkinlikleri her ay için ayrı ayrı planlanmış. Hem mevsime hem de o aydaki özel günlere göre özenle seçilmiş etkinlikler. Tüm aile bir arada olup hem eğlenecek hem öğrenecek ve kaliteli vakit geçirecekler .

   Önce etkinliğe hazırlık ve malzemeler bölümünden sonra etkinliğin yapılışı yazılmış kitapta. Her etkinlikten sonra da etkinlik ile alakalı bir öykü yer alıyor. Ben okurken çok keyif aldım eminim siz ve çocuklarınız da çok keyif alacaklar. Bazı etkinliklerde ben de çocuklarımın küçüklüğüne seyahat edip o günleri gülümseyerek hatırladım. Bazı etkinliklerin ise yaşı yok. Çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun beraber yapabilirsiniz.

    Bir anne, sağlıkçı ve çocuklarımın eğitimleri ile birebir ilgilenen birisi olarak #canımailem kitabını herkese tavsiye ederim. Dolu dolu diye tabir edebileceğim bir kitap. Sırf anneler değil anne adayları, babalar ya da büyükanne ve babalar için de harika bir kaynak. Çocuğunuz ile yapabilecek etkinlikler mi arıyorsunuz , bu kitap tam size göre . . .





Her Gün İçin Canım Ailem Etkinlikleri
Kitabın Adı :Canım Ailem Etkinlikleri
Yazar :Aylin Çiftlikli
Yayınevi :Yediveren Yayınları
Sayfa Sayısı :280


    Aile kelimesini duyduğumuzda sıcak bir yuva gelirdi eskiden aklımıza. Bacasından dumanların tüttüğü, bahçesinde rengarenk çiçeklerin açtığı, çocuk gülücüklerinin kuş cıvıltılarına karıştığı masal gibi bir yer...

     Kentleşme ile önce bahçelerimizi feda ettik apartman canavarlarına; popüler kültürle sıcaklığını kaybetmeye başladı yuvalarımız. Herkesin özel televizyonu, bilgisayarı ve telefonu olan teknoloji çöplüğü ve otellere dönüşmeye başladı evlerimiz. Ortak zaman geçirme anlayışımız, alışveriş merkezlerinde mağaza mağaza dolaşmaktan öteye gitmiyor artık.
      Canım Ailem Etkinlikleri ile, yaşam alanı daralan ailelerimize nefes olabilmek için çıktık yola. Ebeveynler ile çocuklar arasındaki etkileşimi ve iletişimi artırarak mutlu bir ailenin temellerini atalım istedik hep birlikte. Mevsimlere, aylara ve günlere özel olarak hazırlanan oyun ve etkinlikler sonrasında yuvanızın nasıl da sıcacık olduğuna siz bile şaşıracaksınız.


                                                            Kozmokitap#kitapyo

5 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.