5/14/2018

# Büyüdüğün Zaman Anlayacaksın! # Kitap Tanıtımı # Virginie Grimaldi # Yan Pasaj

Büyüdüğün Zaman Anlayacaksın! - Kitap Tanıtımı


   Son Zamanların En Çok Satan Kitabı : “Büyüdüğün Zaman Anlayacaksın!”


   “Bu roman kesişen yolların, buluşulan kavşakların hikâyesi. Anlatacak bir hayatı olanların, yeni bir hayat inşa edenlerin, düşüp düşüp tekrar ayağa kalkanların… Aşkların, değişimin hikâyesi.”

  Kadınlar tarafından ilgi ile takip edilen, uluslararası bestseller kitap, “Büyüdüğün Zaman Anlayacaksın” kısa zamanda kitap satış listelerinde ilk sıralara yükseldi. ”Kitapları için “Kalp Darbesi” anlamına gelen “Coup de Coeur” olarak ifade edilen ve kadınların kalbine seslenmeyi çok iyi bilen bir yazar olarak tanınan Virginie Grimaldi “Büyüdüğün Zaman Anlayacaksın” kitabında aşka, yaşama sevincine, dostluğa, aileye yer verdiği kadar; hayal kırıklıklarına, ölüme, yas zamanlarına da etkileyici bir dille değinmiş. Kitabı okurken eminim siz de kendinizden bir şeyler bulabileceksiniz. Bir karaktere çok gülerken diğer bölümlerde gözlerinizin dolduğunu fark edeceksiniz.




                                                            Kozmokitap

1 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.