7/04/2018

# Bir Sırrım Var # Doğan Kitap # Kitap Yorumu # Tess Gerritsen

Bir Sırrım Var - Tess Gerritsen || Kitap Yorumu

Bir Sırrım Var


    Çok sevdiğim yazar Tess Gerritsen'in nihayet yeni kitabı çıktı. Kitabı indirime girmesini bekleyemeden aldım. Bazı konularda çok sabırlı olsam da konu Tess olunca maalesef sabırlı olamıyorum.

   Yazarın her kitabını çok severek okusam da Rizzoli - Isles serisi bambaşka benim için. Kitaplarını büyük bir keyifle okudum ve dizisini de seyrettim. Başlarda kitaptan çok farklı gelişen diziye biraz kızsam da sonradan sevmeye başladım ve yayınlanan bütün bölümlerini seyrettim. Kitabı okumaya başlayınca hayalimde farklı canlanan Rizolli ve Isles , diziyi seyrettikten sonra son kitapta dizideki oyuncular olarak gözümde canlanmaya başladı :)))

  Serinin 12. kitabı Bir Sırrım Var. Tess'in kitaplarının Martı Yayınlarından çıkan halini daha çok seviyordum açıkçası. Doğan Kitap pahalıya satıyor ve pek de indirim olmuyor kitaplarında...

Birbiriyle alakasız görünen cinayetleri soruşturuyor bu kitapta ikilimiz. Cinayetlerin alakasız görünmesinin yanı sıra delil de yok . Katil temiz çalışmış ve geriye de iz bırakmamış... Ne kadar katil zeki olursa olsun Maura ve Jane'in elinden kurtulamaz , değil mi??

  İşlenen cinayetler , geçmişte olmuş bir kayıp vakası ...Tüm bu işlerin ortasında bir de Maura'nın biyolojik annesinden haber alırlar. Yoksa o da mı davayla bağlantılıdır???

  Kitapta bazı şeyler tahmin edilebilir olsa da yine de okuması çok keyifliydi. Hatta ki,tabın sonunda " ben sana demiştim Jane , ama beni dinlemedin " bile dedim. Her zaman dediğim gibi sakalım yok ki dinlesinler
 : D)))  Tess hayranları okuyun . pişman olmazsınız...



Bir Sırrım Var
Kitabın Adı :Bir Sırrım Var
Yazar :Tess Gerritsen
Yayınevi : Doğan Kitap
Orjinal adı : I Know a Secret
Serisi : Rizzoli Isles #12
Çevirmen :Algan Sezgintüredi
Sayfa Sayısı :308


Polisiye meraklılarının kaçırmaması gereken bir roman. Tess Gerritsen’in en iyi kitaplarından biri.

- San Francisco Review of Books -

Korku filmi yapımcısı genç bir kadınla, bekâr bir muhasebecinin cesedi bulunduğunda bu iki farklı cinayeti birbirine bağlayan hiçbir kanıt yoktur ortada. Cesetlerde belirgin yaralar bulunsa da ölüm sebebi belli değildir. Adli tabip Maura Isles bu iki cinayetin birbirine bağlı olabileceğini düşününce, dedektif Jane Rizzoli hummalı bir araştırmaya girişir.

Soruşturma geçmişte büyük bir taciz vakasının kurbanı olan genç bir kadına, gerçek bir hikâyeye dayanması muhtemel bir korku filmine, gaddar ve sıra dışı ölümlere maruz kalmış azizlere doğru genişler. Rizzoli ile Isles tam katili köşeye sıkıştırdıklarını düşündüklerinde çok uzun süre saklı kalmış bir sır yüzeye çıkıp başka masumların da hayatını tehdit etmeye başlar...


                                                            Kozmokitap

1 yorum:

  1. Yeni kitap oldugu icin kütüphanede yoktu henüz. Ya bekleyecegim ya internetten alacagim. Rizzoli & isles benim icin de bambaska. Tanidik birilerini okuyormus gibi oluyor insan 😍

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.