8/29/2014

# Doğan Kitap # Emanetçi # Kitap Yorumu # Tania Carver

Emanetçi - Tania Carver

kozmokitap

    Beni şaşırmayı başaran, son sayfasına kadar gerilim ve heyecanı hissettiren, elimden düşürmek istemediğim bir kitap oldu Emanetçi. İndirim reyonundan aldığım romanı resminden etkilenerek almıştım. İtiraf etmeliyim ki 3. sınıf bir roman olarak düşünmüştüm ki çok yanılmışım. Muhteşem bir gerilim romanıydı.



    Kapak resmi bize konu hakkında ipucu veriyor. Bu Tania Carver'ın okuduğum ilk kitabı, son kitabı olmayacağına eminim. Anlatım tarzını ve dilini sevdim.

    Şehirde dolaşan, tüyleri diken diken eden bir katil vardır. Bu katil kadınların peşindedir. Amacı ne sadece kan dökmek, ne de cinselliktir. O , bir tek şeyin peşindedir " bebek" . Bu katil hamile kadınların peşindedir. Onları sadece taşıyıcı olarak görür. Onları vahşi bir şekilde avlayıp karınlarından bebekleri alıyor ve anneleri ölüme terk ediyor.

    Dedektif Phil ve ekibi cinayet mahalini gördüklerinde şoka uğrarlar. Birçok olay yeri görmüşlerdir, ama böylesini değil. Ekibe psikolog Marina da dahil olur. Marina ve Phil arasında geçmişte birşeyler yaşanmıştır ve ikisi de bunu unutmamıştır. Tekrar bir araya gelmeleri ikisinde de geçmişi canlandırır. Bu cinayetler Marina'yı herkesten daha fazla etkiler, çünkü hamiledir.
    Olay adım adım araştırılırken karakterlerin hayatının ayrıntılarını , sırlarını ve trajedileri öğreniyoruz.

    Gerilim türü severler kaçırmayın derim....


Emanetçi
The Surrogate
Tania Carver
Doğan Kitap
Çeviri:Boğaç Erkan
483 sf.




4 yorum:

  1. Ben yine mimledim seni ama :) yapmak istersin diye düşündüm. Ayrıca beğendiğin kitap kapaklarını merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Severek yanıtlarım, tek zor tarafı kitaplar arasında ayrım yapmak olacak sevgili pamuk şekeri :))))

      Sil
  2. Merhaba :) Blogumda mimlendin. Umarım, güzel vakit geçirerek cevaplarsın :)
    Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, en kısa zamanda cevaplayacağım :))

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.