3/07/2015

# diğer # mim

The Top Ten

Top Ten


Sevgili blogger arkadaşım Kitap Keyfim beni bu güzel etkinlik için etiketlemiş. En sevdiğimiz seri ya da yazar etkinliği. Sevdiğim o kadar çok kitap ve yazar var ki sıralamak geçekten zor olacak. Hiç birisine kıyamıyorum ve hepsini yazmak istiyorum. O nedenle bu listeyi hazırlamak benim için bayağı zor bir süreç olacak.Listemi hazırlamadan önce ben de bu etkinliğe Evde Yazar ,Resim Defterim ve Kitap Prensesi sizleri davet ediyorum.

Benim top 10 yazar listem:

1 -Tess Gerritsen
2- Lisa Gardner
3- Jose Saramago
4-Haruki Murakami
5- Franz Kafka
6- Tolstoy
7- Ted Dekker
8-Kristin Hannah
9-Shakespeare
10-Sabahattin Ali

Sevgilerle♥♥♥
Kozmokitap

4 yorum:

  1. Tess Gerritsen ortak yazarımız. Ben de listeyi oluştururken zorlandım. Mimi yaptığın için çok teşekkür ederim arkadaşım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Liste oluşturmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim. Bir kaç kez sildim, yazarların yerlerini değiştirdim, hala da bir kaç yazar var aklımda ve listede ona yer kalmadı:)) Bu güzel mim için ben teşekkür ederim arkadaşım♥

      Sil
    2. Bende de liste dışı kalan yazarlar oldu. Ayrıca listede sona doğru sıraya dizemedim. O yüzden de sıralama karışık oldu :)

      Sil
  2. Teşekkür ederim en yakın zamanda paylaşacağım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.