2/04/2016

# Kitap Yorumu # Sonsuz Kitap # Starting Over # Sue Moorcroft

Tatlı Düşler Yeşeren Umutlar - Sue Moorcroft


Tatlı Düşler Yeşeren Umutlar - Sue Moorcroft




Kitabın Adı :Tatlı Düşler Yeşeren Umutlar
Yazar :Sue Moorcroft
Yayınevi :Sonsuz Kitap
Orjinal adı :Starting Over
Çevirmen :Mehtap Gün
Sayfa Sayısı :320


Sue Moorcroft, kadınların içindeki gücü ortaya çıkarıyor...
Nişanlısı tarafından düğünden bir gün önce terk edilen bir kadının inzivaya çekildiği kasabada yaşadığı dostluklar, cesaretini ve gücünü keşfetmesi, âşık olması… Bazen her şeyi unutup baştan başlamak gerekir.
"Canlandırıcı, yüreğinizi ısıtacak ve eğlenceli, elinizden bırakamayacağınız bir kitap. Tatlı Düşler, Yeşeren Umutlar yeni başlangıçların büyüleyici hikâyesi."
Single Titles"Tatlı Düşler, Yeşeren Umutlar kendinize verebileceğiniz en güzel hediye."
The Truth About Books


  Hoş , eğlenceli bir kitap daha bitti. Bazen hiçbir konuda düşünmek istemeyiz, tek istediğimiz kafamızı boşaltmak ve biraz olsun uzaklaşmaktır. İşte tam da böyle bir zamanda okunabilecek bir kitap Tatlı Düşler Yeşeren Umutlar.

  Düğün öncesi hem de bir e-posta ile terk edilen Tess , bir kasabaya yerleşir. Hem iyileşmek hem de hayatına devam etmesini sağlayacak bir mola olacaktır bu ona. Yerleştiği kasabada ilk karşılaştığı kişi olan Ratty ile birbirlerine karşı iyi bir ilk izlenim bırakmazlar. Fakat zamanla birbirlerinden etkilenirler, Tess için bu durumu kabul etmek özellikle tekrar bir erkeğe güvenmek zor olacaktır.

   Ratty ise bir tamir atölyesi işletmektedir. Bekar , çapkın biraz da sinir bir tip! Baştan beri birbirlerine açık olsalardı ilişkileri daha farklı olabilirdi. Bu duruma bu sıralar takmış durumdayım. Sinir olduğun nokta yine iletişim kopukluğu!... Hala birbirimizle doğru bir iletişim kurmayı beceremiyoruz. Bana kalırsa toplumdaki sorunların çoğu bu iletişim kuramama sorunundan kaynaklanıyor. Bu sıralar okuduğum bütün kitaplarda ve çevremde de aynı sorun ve konu ile karşılaşıyorum. İnsanın en büyük özelliği olan iletişimi kurmayı bile beceremeyen bir insanlıktan bahsediyoruz.

   Ratty kendi çapında oyunlar oynaması çok saçmaydı. Hangi yaştasın. Karşındaki kadında güven uyandırmakla işe başlayabilirdin. Ve Tess! Hareketlerin çok saçma. Güvensizlik anlaşılabilir , fakat karşındaki seninle konuşmadan e-posta ile terk etti diye kızarken ,senin de açıklama dahi yapmadan kaçman daha berbat bir davranıştı.

 Kitaba başlayıp bitirmem birkaç saatimi aldı. Çabuk ilerleyen, arada gülümseten , çoğu yerde sinir eden bir kitap. Benden tam puan alamasa da keyifli vakit geçirmek için okunabilir.




                                                            Kozmokitap

2 yorum:

  1. Güzel bir kitaba benziyor not aldım yakın zamanda okurum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.