12/08/2014

# çekiliş

Çekiliş Sonucu...

Kozmokitap



          Blogumun birinci yılını doldurmaktan dolayı çok mutluyum. Bu bir yıllık süreçte beni yalnız bırakmayan dostlarıma ve siz sevgili okuyucularıma teşekkür ederim. Acısıyla tatlısıyla bir yıl bitti. Geçen yıl bu sıralar blogumun izleyici sayısının yüzün üzerine bile çıkabileceğini düşünmemiştim. Bu nedenle takipçilerime tekrar teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadıkları için.

     Gelelim çekiliş sonuçlarına... Çekilişe toplam 34 kişi katıldı.  20 kişi Saplantı kitabı için , 14 kişi de Romanov Komplosu için çekilişe katıldılar.

Saplantı için katılan 20 kişinin toplam geçerli hak sayısı 137 oldu. Veeee saplantı kitabımızı kazanan şanslı takipçim " Nevin Yavaş " oldu. Kendisini tebrik ediyorum. 2 gün içerisinde iletişim bilgilerini mail adresime bekliyorum.






Romanov Komplosu  için katılan 14 kişinin toplam geçerli hak sayısı 85 oldu. Veeee Romanov Komplosu kitabımızı kazanan şanslı takipçim " evde yazar " oldu. Kendisini tebrik ediyorum. 2 gün içerisinde iletişim bilgilerini mail adresime bekliyorum.

  

Yeni bir çekilişte görüşmek üzere:) Bir sonraki çekilişte bu kadar ek hak vermeyi düşünmüyorum. Hem kontrolleri çok vakit alıyor hem de takibe aldığını söyleyip almayanlar var ya da ek hak için takibe başlayıp çekiliş sonlandığı gün takibi bırakanlar var. Bunların fark edilmediğini zannetmeyin arkadaşlar , her şey kayıt altında olduğu için fark ediliyor. Kendinizi uyanık zannetmeyin:) Bu tarz davranan arkadaşları bir sonraki çekilişlerde diğer katılımcılara haksızlık olmaması için çekilişlere dahil edilmeyeceklerdir.

   Sevgiler♥♥♥ 


3 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.