2/05/2015

# Babil.com # Evlenmek İsterken Aydınlandım # hediye # Sibel Yılmaz

Babil.com instagram sayfasından hediye kazandım:))

 
Babil.com
 
   Merhaba, uzun bir süredir sağlık sebepleri yüzünden yazı yazamadım. Bu durum kitap okuma hızımı hatta kitap okumamı da etkiledi. İki - üç günde bitireceğim bir kitabı bitirmek neredeyse bir ayı bulacaktı bitirmem. Bilgisayar ekranı da başağrımı arttırdığı için sosyal medyadan da uzaklaşmış oldum bu süre içerisinde. Tekrar burada olmak ve yazı yazabilmek çok güzel bir duygu. 



Sibel Yılmaz

    Babil.com belirli aralıklarla instagram sayfasında birbirinden  güzel kitaplar için çekilişler düzenliyorlar. Bu defa çekilişle verecekleri kitap Sibel Yılmaz'ın "Evlenmek İsterken Aydınlandım!" kitabı idi. Almayı düşündüğüm bir kitap için çekiliş düzenlenmesi, benim katılmam ve sonuçta bana çıkması çook büyük bir tesadüf , büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Bu güzel kitap ve herzamanki gibi hızlı gönderimi için Babil. com'a ve güzel notu için Yazarımız Sibel Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Büyük bir zevkle okuyacağım bu kitabı en kısa zamanda blogda yorumlamayı düşünüyorum. Unutmadan Babil.com kitap yanında bana çok güzel bir defter göndermişler. Bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim. Kullanmaya nasıl kıyacağım bilmiyorum. 
  Kitabın kapak resmini çok sevdim , çok eğlenceli olmuş. Arka kapakta neler yazıyor bir bakalım:

Sibel Yılmaz   "Evlenmek istiyorum, evlenirsem eğer tek taraflı yaşadığım aşkın acısı ve içimdeki o boşluk hissi bitecek, kendimi güvende hissedeceğim, acı duymayacağım, mutlu, huzurlu olacağım ve her şey düzelecek." diyordum hevesle.
   Sibel Yılmaz, 'Evlenmek İsterken Aydınlandım' adlı kitabında samimi, sıcak üslubuyla hayatının erkeğini ararken hayattan tat almanın, kendini tanımanın, insanın iç dünyasına yaptığı yolculukla diğer insanları da anlamanın ve tanımanın mütevazı rehberini sunuyor esasen. Bunu yaparken de yaşadıklarını sansürlemeden, lafını sakınmadan büyük bir içtenlikle okurlarla paylaşıyor.
   Kâh gülümseten kâh hüzünlendiren satırlar arasından size bakan o muzip ruhu, kendini tanımak gibi herkesin kolay kolay beceremeyeceği, zayıflıklarıyla, zaaflarıyla yüzleşip hayata ve kendine dönük "farkındalık" anlarını tutku derecesinde çoğaltmayı arzulayan bu delidolu ruhu yanı başınızda hissedip onunla "aydınlanma" yolculuğuna çıkacaksınız.
   Ruhunu aydınlatmak isteyenler için...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.