12/10/2015

# Yeni Kitap

Yeni kitaplarım...

kozmokitap

   Çoktandır yeni kitaplarımı yazmadığımı farkettim. Hazır ı verdiğim siparişlerim de gelmişken ben de yazayım aradan çıksın dedim. Yeni çıkan ve okumak istediğim  o kadar çok kitap çok ki !... Hepsini almam imkansız. Araştırıp sepete atıyorum sonra da eleme yapıyorum almak için. Şu an bilgisayar da sorun yarattığı için zor yazıyorum. Yeni yüklenen güncellemelerden sonra yazarken kelimeleri değiştiriyor, yazdıklarımı siliyor ya da farklı sayfalar açıyor. Yazı yazmak da benim için işkenceye dönüşüyor. Yazılarımda hata olusa kusuruma bakmayın . Sorun bilgisayardan kaynaklanıyor.
kozmokitap

   İlk olarak takas kitaplarımdan bahsetmek istiyorum. İnstagramdan bir arkadaş ile takas yaptık. Arkadaş diyorsam ilk defa takas sayesinde tanıştık. Daha önce blogda bazı kitaplarımı satışa çıkarmıştım fakat takas için güvenemediğim için bu işe kalkışmamıştım. İnstagramdan takas için benimle iletişime geçilince neden olmasın dedim. Kitaplar da okumayı istediğim kitaplar olunca hemen kabul ettim. Bana gelecek olan kitaplar PTT kargo sayesinde 3 gün geç gelse de sonunda kavuştum. Üçü de çok güzel kitaplar.
kozmokitap

Konuş Benimle kitabı Go! Kitap tarafından çıkarılan yeni bir kitap. Okuyup yorumlamam için hediye olarak gönderdiler. Kitabı en kısa zamanda okumaya başlayacağım. Kitabın filmi olan Speak filmini yaklaşık bir yıl önce seyretmiştim. Başrolde Kristen Steward oynuyordu. Filmi izledikten sonra şimdi kitabını daha çok merak ediyorum.

kozmokitap

Kağıttan Kalplar , Arkadya kitap tarafından hediye olarak gönderildi. Kitabın kapağı çok şirin. Kitabın yanında hediye olarak da bir kutu içerisinde kalp mesaj kağıtları göndermişler. Hepsine bayıldım.
kozmokitap

Lamia Kan Bağı kitabı nın yazarı sayın Orkide Ünsür , instagram üzerinden irtibata geçerek bana imzalı kitabını göndermek istediğini söyledi. Tabii ki hemen kabul ettim. İnstagram paylaşımlarında yeni keşfettiğim bu kitabı merak ediyordum. Kitabı bu ay içerisinde okumayı planlıyorum. Yazarımız Orkide Ünsür'e tekrar teşekkür ederim.
kozmokitap

Yitik Ülke Yayınları mail olarak "Yılgın " kitabının basın bültenini gönderirken yazarı Tülin Dursun'un mail adresini de yazmışlardı. Ben de yüzsüzlük ederek yazara bana imzalı kitabını göndermesini rica ettim. O da sağ olsun beni kırmadı ve gönderdi. Bu kitabı da çok merak ediyorum. Tekrar teşekkür ederim Tülin Hanım:))

kozmokitap

Yakamoz yayınlarının instagram hesabından kazandığım kitabım. "Ben senin bildiğin kızlardan değilim " çok eğlenceli bir kitaba benziyor. Kitabın yani da bir de kokulu defter göndererek Jest yapmışlar , çok mutlu oldum. Defteri kızıma hediye ettim.
Twitterda April yayınları ve Carpe Diem kitaptan da hediye kazandım ne zaman gelir bilmiyorum. Farklı bir yerden de blogumun doğum günü hediyesi olarak 3 kitap gelecekti. Ancak oradan da ses seda çıkmıyor. Onlarda geldiği zaman sizlerle paylaşırım. Ya da tekrardan kazandığım gelmeyen kitaplar isimli bir post yayınlarım.
Gelelim satın aldığım kitaplara:
kozmokitap

Çocuklar için test kitabı almak için dışarıya çıkmıştım ve gittiğim kitapçıda Kafka'nın Bir Kardeş Cinayeti kitabını görünce dayanamadım onu da kendime hediye aldım.
kozmokitap

Yeni yıl gelirken okullarda da çekiliş heyecanı başladı. Kızım okulda çekilişle hediye vereceği arkadaşı Dr Who hastası olunca ona hediye olarak Dr Who Siluet kitabını aldık. Yanına da Tardis kumbara aldık. Umarım arkadaşı bu hediyeye sevinir. Ben de 3k mutluluk postası için bir kitap siparişi verdim. O sürpriz olduğu için burada yazmıyorum. Mutluluk postası için ayrı bir post olarak sizlerle paylaşacağım. Hazır internetten sipariş verirken kitap yurdunun ilk 100 kitap 5 tl kampanyasından 18 Saat kitabını da aldım. Doğan kitap'ın 5 tl kampanyasını görünce Menüde Aşk Var kitabını da ekledim sepete. Kitapların temini biraz uzun sürse de dün hepsi elime geçti. Ben de vakit kaybetmeden sizlerle paylaşmak istedim.
  Şimdilik bu kadar...  Bir sonraki alışveriş yazısında görüşmek üzere:))






                                                            Kozmokitap

8 yorum:

  1. bayılıyorum kitap alışverişi yazısı okumaya sanki ben almışım gibi mutlu oluyorum :) Konuş benimle'yi ben de merak ediyorum. hepsini keyifle oku :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:)) Ben de kitap alılverişi yazısı okumayı seviyorum, sonrasında ise kitap krizine giriyorum :)) Sevgiler♥

    YanıtlaSil
  3. Keyifli okumalar dilerim hepsi çok güzel kitaplar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.