11/10/2017

# Epsilon Yayınları # Gece Fısıltıları # Judiht McNaught # Kitap Yorumu

Gece Fısıltıları - Judiht McNaught || Kitap Yorumu


Gece Fısıltıları - Judith McNaught

  İsmini sürekli duyduğum ve kitaplarını neredeyse herkesin sevdiği bir yazar olan Judiht  McNaught'ın okuduğum ilk kitabı Gece Fısıltıları .

  Kitabı kesin beğeneceğimi düşünerek okumaya başlamadım. Çünkü herkesin beğendiğini söylediği , sosyal medyada herkesiz ayılıp bayıldığı bazı kitaplar bende hayal kırıklığı yarattı . O yüzden kendim bir karar vermek için kitabı görünce satın aldım. Söylenenler gerçek olabilir mi , yoksa abartılıyor mu? Kendi gözlerimle görmemde fayda vardı. Migrosta kitabı indirimde görünce hemen aldım ve okumaya başladım.


  Yazarın kitaplarını tamamen pembiş romantik kitaplar zannediyordum. Okumaya başladıktan sonra ne kadar yanıldığımı anladım. Kitapta romantizmin yanı sıra gerilim polisiye karışımı bir şey vardı. Net olarak hangi sınıfa koyacağıma karar veremediğim için böyle bir tabir kullanıyorum .






   Sloan bir polis memurudur. O küçükken babası annesi ve onu bırakıp gitmiştir. Yıllar sonra gelen bir telefon ile babası tekrar hayatına girmek istiyor ve onun ile tanışmak istiyordur. Babasına karşı tepkili olan Sloan onunla tanışmak istememektedir. Fakat bir FBI ajanının babası ile ilgili bir soruşturma olduğu ve unun da kendilerine yardım etmesi gerektiğini söylemesi üzerine babasının yanına gitmeye razı olur Sloan . Farklı bir meslekten gibi yaparak babasının yanına giden Sloan , FBI ajanını da arkadaşı olarak tanıtır. Burada ailesinin bilmediği kısmını tanıyan Sloan aşkı da bulur. Fakat işler o kadar da toz pembe olarak devam etmez....

  Kitap konu olarak ve yazarın anlatımı bakımından çok hoşuma gitti. Yazar gerçekten de anlatıldığı kadar varmış. Şimdi yazarın diğer kitaplarına da denk gelirsem alıp okuyacağım. Özellikle Cennet kitabının çok güzel olduğu söyleniyor. Fakat kitabın basımı yok . Kitaba sahaflara gittiğimde hep bakıyorum. Nasıl olsa bir ara denk gelir. :)))

  Kitaptaki beğenmediğim noktalar yazardan değil yayınevinden kaynaklanıyor. Yayınevinin diğer kitapları kadar olmasa da bu kitapta da iki yerde yazım yanlışı vardı. Artık lütfen bu yanlışları yapmayalım .... Okuma sürecini çok kötü etkiliyor.

Kitap hakkında yazılanlar: 

* Popüler romanın en tanınmış yazarlarından olan Judith McNaught okuyucular için tam anlamıyla bir hazine.                     
               - Literary Times -

* Judith McNaught'ın, bir aşk romanın soluk kesici bir maceraya çeviren, eşi bulunmaz bir yeteneği var.
   
              - Naney R. E. O'Brien

Gece Fısıltıları - Judiht  McNaught
Kitabın Adı : Gece Fısıltıları
Yazar : Judiht  McNaught
Yayınevi : Epsilon Yayınları
Orjinal adı :Night Whispers
Çevirmen :Mine Atafırat
Sayfa Sayısı : 398


Küçük ve sakin bir kasabada polis olan Sloan Reynolds, güzel, akıllı, kendine güvenen ve herkesin sevdiği bir genç kadındır. Her zaman herkesin yardımına koşar; bir miniğin dallara takılan uçurtmasını indirmek için ağaca tırmanırken de, bir yaşlının kayıp köpeğini ararken de, hep aynı sevecenlik içindedir. Derken, otuz yıldır kendisini hiç aramamış olan babası, Sloan'ı, kız kardeşini ve kendisini yakından tanıyabilmesi için, son derece şık bir kasaba olan Palm Beach'e davet eder. Genç kız gitmek istemez, ancak FBI ajanı Paul Richardson devreye girer ve Palm Beach'te yapacağı bir araştırmaya yardımcı olabilmesi için, Sloan'ı bu teklifi kabul etmeye zorlar.
Sloan Palm Beach'e gider, yaşamı boyunca hiç karşılaşmadığı babasını, kız kardeşini, ninesini yakından tanır ve "Beyaz Atlı Prens"i ile karşılaşır. Yakıcı bir aşk yaşarken umulmadık gelişmeler olacak ve Sloan üzücü ikilemler yaşayacaktır.


                                                            Kozmokitap

2 yorum:

  1. O nasıl güzel bir çerezlik 💙

    YanıtlaSil
  2. Kitabı merak ettim ancak su siralar cok okuyamiyorum yogunluktan. Bu arada cakil cikolatalar koydugun cerezligine bayildim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.