5/03/2020

# film

Ne İzledim #9

Cehennem Melekleri 3 - The Expendables 3

Cehennem Melekleri 2014 yapımı eski bir film Cehennem Melekleri . Bir çok ünlü oyuncuyu bünyesinda barındırıyor.  Sylvester Stallone , Jason Statham , Mel Gibson ,Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas,  Jet Li, Harrison Ford ,...  2 saat 11 dakika süren film aksiyon türünde .

Konusu : Daha önce bir kere ölümden kıl payı kurtulan Stonebanks, şu anda Cehennem Melekleri'ni sonlandırmanın amacı içindedir ama Barney'in de buna karşı başka planları vardır. Takımına daha hızlı, genç ve teknoloji meraklısı kişileri katarak onunla mücadeleye girmeye karar verir. Son görev, Cehennem Melekleri’nin en kişisel savaşını klasik - eski tarz ile yüksek teknoloji uzmanlığı arasında geçen bir çarpışmaya dönüştürecektir.

Hareketli olan filmi keyifle seyrettim. Arnold ve Sylvester'ı sevmesen de Statham'ın oyunculuğunu beğeniyorum.


Kapan - Trapped

Kapan Charlize Theron ve Kevin Bacon'un başrollerini paylaştığı film gerilim türünde ve 2002 yapımı . Bu da eski bir film seyretmiş olabilirsiniz. Ben daha önce sonunu seyretmiştim filmin. Şimdi ise baştan sona seyredebildim.

Konusu: Mutlu bir aile yaşantısı sergileyen Will ile Karen için tüm hayatlarını değiştirecek, mutluluklarını alt üst edecek bir olay meydana gelir. Will  iş için şehir dışına çıkar veKaren ve kızı ise evlerine döndükleri zaman kızları kaçırılır.  Bu kaçırma olayı aslında, Joe Hickley adındaki bir suçlu tarafından planlanmış ve zengin ailelerden para sızdırma bahanesiyle yapılan bir planın parçasıdır. İnanılmaz plan ilerledikçe, birbirlerinden ayrı şehirlerde bulunan Will ile karısı Karen da dayanma güçlerinin limitine kadar zorlanarak biricik kızlarını kurtarmak için olağanüstü bir çaba sarf etmeye başlarlar. Bu korkunç mücadelenin içine ne için çekildiklerini ilerde anlayacaklardır...

İki sevdiğim oyuncunun oynadığı filmi sevdim.



 Ailece seyredilebilecek filmlerden birisi.



Aziz - The Saint

Aziz Aziz tesadüfen denk geldiğim ve beklentisiz seyretmeye başladığım bir filmdi. Seyrettikçe filmi sevdim ve umduğumdan daha iyi olduğunu anladım.
2017 ABD yapımı film aksiyon ve gerilim türünde denilmiş. Ancak gerilim yok bana göre ,aksiyon ağrılıklı film.

Konusu : Aziz lakaplı Simon Templar, uluslararası üne sahip usta bir hırsızdır. Zengin bir bankacının kızı kaçırılmıştır ve adam Aziz’den kızını bulmasını ister. Aziz işin basit olacağını düşünür ve kabul eder. Fakat durumlar beklediği gibi gelişmez. Kızı bulmaya çalışırken yetkililerden kaçmaya çalışan Aziz bir yandan da geçmişindeki tehlikeli düşmanlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.






Limehouse Golem

Limehouse Golem 2016 yapımı İngiliz korku , gizem filmi Limehouse Golem .

Konusu : 1800 lü yıllarda geçer olay . Limehouse da bir dizi seri cinayet işlenmiştir. Gazeteciler katile Golem demişlerdir. Golem'in son cinayetinin işlendiği gece bir adam da evinde ölü bulunur. Hizmetçinin ifadesi ile adamın eşi , onu zehirlemekle suçlanarak tutuklanır. Bu evde Golem'e ait bir defter bulunur. Dedektif bu günlüğü okurken golemin cinayetleri nasıl işlediğini öğrenirken ipuçları da arar , diğer taraftan da adamın eşini kurtarmak için çalışır . Biz de bir taraftan bu genç hanımın geçmişini ve yaşananları seyrediyoruz.

Orta karar bir filmdi. Beklentiniz ya da yapacak daha iyi bir işiniz yoksa seyredebilirsiniz. Korku filmi olarak geçiyor ancak korku pek yoktu. Bazı sahneler karanlık çekilmiş ki bundan hiç hoşlanmadım. Filmin başında golemi anlamıştım zaten o da sürpriz olmadı .



                                                     

7 yorum:

  1. İzlemediğim filmler, mutlaka izleyeceğim teşekkürler tavsiye için :)

    YanıtlaSil
  2. Aziz - The Saint Filmi bi merak uyandırdı daha önce izlememiştim. Sanırım maceralı bir filme benziyor. Şimdi iftara doğru buna bi bakayım ben :)

    YanıtlaSil
  3. Selam Nilücüm nasılsın? I am back hahaha blog dünyasını ve dostları seviyorum. Sosyal medyadan daha sıcak geliyor bana. Ben de bugün etkinliğin ilk ayağını yazdım meydan okuma sorularına cevap değil mi. ben her gün yerine onar sorudan tüm aya yayarak cevaplayacağım. az önce ilk on sorunun cevaplarını girdim. çok keyifli oldu . iyi geceler canım

    YanıtlaSil
  4. Bu defa aksiyon-gerilimden gitmişsin abla.:)
    Şuanlık romantik-komedi havamdayım ama bunları kaydediyorum, ilerleyen zamanlarda bakarım :)

    YanıtlaSil
  5. bu filmler içinde kapan filmine hastayım yaaa ne heycan beee :)

    YanıtlaSil
  6. Kapan filmindeki gerilim çok iyi. Ben Limehouse Golem filmini izlemedim, listeme aldım.

    YanıtlaSil
  7. i do not know those movies:(

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.