12/09/2015

# çekiliş

Kozmokitap 2 yaşında... || Çekiliş sonucu

kozmokitap


    Merhaba arkadaşlar:)) Blogumu açalı tam iki yıl oluyor. Bu iki yıl boyunce sizlerle olmaktan , okuduklarımı paylaşmaktan çok mutlu oldum. Bu süre boyunca 299 yayın ve 244 takipçim oldu. Geriye dönüp baktığımda çok yol katettiğimi görüyorum. Başlarda yazı yazarken çekiniyordum. Nasıl yazmalıyın, beni okurlar mı, çok eleştiri alır mıyım... gibi aklımda birçok soru vardı. Fakat sizlerin destekleri ve olumlu yorumları ile ilerlemeye devam ettim. Çevremde bazı olumsuz tepkiler alsam da - işi gücü olmayanların işi bu, seni kim okur ki, aaa okuyorlar mı, - yolumda ilerlemeye devam ettim. Ve iki yilımızı doldurduk, emeklerken artık yürümeye başladım. Bu süre boyunca yanımda olduğunuz , yorumların ve geri dönüşleriniz için teşekkür ederim....

   Çekilişime gelir isek toplam 56 katılım hakkı oldu.

Kozmokitap


Çekilişimin kazananı ise Özlem Tuna . Tebrik ederim Özlem. En kısa zamanda seninle irtibat kuracağım.
Bir sonraki çekilişte görüşmek üzere:))))





                                                     

9 yorum:

  1. Şanslı okuru tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Nilüfer çiçeğini görünce şaşırdım. Çünkü ben birbirimizi takip ettiğimizi zannediyormuşum. Paylaşımlarda görüşmek üzere. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin yazılarınızı sürekli okuyordum . Bugün fark ettim ki sadece g+ dan takip ediyorum hemen GFC den de takibe aldım 😉 Sevgiler

      Sil
  3. Tebrik ederim kazanan arkadaşı :)

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim hem seni hem kazanan arkadaşı:))

    YanıtlaSil
  5. Şanslı olmak çok güzel. Kitabın ödül olması ayrı güzel. Kazanan kişi olarak herkese teşekkür ederim. Nice kitaplı, paylaşımlı yıllar dilerim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.