11/15/2016

# Aşk Tuzağı # Kitap Yorumu # Linda Howard # Martı Yayınları

Aşk Tuzağı - Linda Howard || Kitap Yorumu

kozmokitap


  Blogumu açtıktan sonra fark ettim ki ne kadar çok sevdiğim yazar var. Aklına yeni mi geldi diye sorabilirsiniz? Daha önce bu konu üzerine hiç düşünmemiştim diyebilirim. Kendimi bildim bileli kitapları çok sevmişimdir. İlkokulda kitap okurken benim için önemli olan kitabın kendisi idi. Yazarlarına pek dikkat etmezdim. Yazarlara ortaokulda dikkat etmeye başladım ki bu biraz da dönem ödevlerinin etkisi ileydi.

   Yiyecekler nasıl farklı tat ve aromalara sahipse kitaplar da o şekilde bana göre. Tek bir tür ya da tek bir yazar değil farklı türler ve farklı yazarlar seviyorum. Çünkü hepsinin verdiği tat ayrı. Linda Howard da geç keşfettiğim fakat müdavimi olduğum yazarlardan . Sevdiğim polisiye romantizm ile harmanlanıyor. Bu harmana yazarın hayal gücü da karışınca ortaya çok güzel eserler çıkıyor.

   Yazarın Gözyaşlarımı Sildiğim Gün ve Kara Melek kitaplarını okudum ve ikisi de harikaydı bana göre.  Aşk Tuzağı bu iki kitabın  bir iki adım gerisinden gelse de yine de çok sevdim kitabı.

kozmokitap


    Düğün organizasyonu işinde annesi ile birlikte çalışan Jaclyn tesadüf sonucu Polis dedektifi Eric ile tanışır . İlk andan itibaren ikili arasında bir elektrik oluşur. İkinci karşılaşmalarından sonra samimilik düzeyleri artar ikilinin. Kendilerini tek gecelik diye kandırmaya çalışsalar da bizi kandıramazlar :))) İkilinin düşüncelerinde gelgitler devam ederken Jaclyn'nin müşterisi öldürülünce işler biraz karışır. Jaclyn şüpheli , Eric de olayı araştıran dedektif olunca ikilinin arasındaki gerilim de artar.

Romantizm ile harmanlanmış polisiyeyi sevdim. Eric ve Jaclyn'nin karşılaşmaları ve diyalogları komikti. Fakat düğün organizasyon bölümleri biraz fazla uzatılmış geldi bana. Müşterileri ile ilgili bölümler biraz kısaltılsa kitap daha eğlenceli olabilirdi.))


kozmokitap
Kitabın Adı :Aşk Tuzağı
Yazar :Linda Howard
Yayınevi :Martı Yayınları
Orjinal adı :Veil of Night
Çevirmen : Nilgün Birgül
Sayfa Sayısı :392


Bütün aşklar imkânsız mıdır? Denemeden bilemezsiniz.

New York Times Bestseller yazarı Linda Howard, aşkın ve gerilimin köşe kapmaca oynadığı bu çok satan romanında sizi, en ince ayrıntısına kadar düşünülüp planlanmış kusursuz bir düğün törenine davet ediyor. Ancak bu törende damat ve gelin karşılıklı sözler veremeyecek, birbirlerine yüzüklerini takamayacak, masum bir öpücüğün tadına varamayacak ve gelin bu özel günün ışıltısını yüreğinde hissedemeyecek; çünkü acımasız bir katil, gelini öldürmek için sinsice vaktinin gelmesini beklemektedir.

Gelinle yaşadığı sorunlar yüzünden bir numaralı şüpheli durumuna düşen düğün organizatörü Jaclyn ile olayı soruşturmakla görevlendirilen Dedektif Eric Wilder'ın yolları cinayetin hemen öncesinde kesişmiş, birlikte tutkulu saatler geçirmişlerdir. Ama oyun değişmiştir artık. Geçmişteki kötü deneyimleri yüzünden kalbini yeni maceralara kapatan Jaclyn'le Dedektif Wilder arasındaki ilişki yavaş yavaş aşka dönüşürken soğukkanlı katil de adım adım yeni hedefine doğru yaklaşmaktadır.



Yazarın bloğumda yer alan diğer kitapları :

Gölge Kadın 

Zamansız Fırtına 

Kara Melek

Gözyaşlarımı Sildiğim Gün 

Yanlış Zaman Doğru İnsan 


                                                            Kozmokitap

2 yorum:

  1. Kitap yazarlarına dikkat ederek okumak,sanırım sonradan kazanılan bir alışkanlık oluyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de sonradan basladim dikkat etmeye artik mutlaka yazar hakkinda bilgi ediniyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.