2/17/2017

# Anton Çehov # Epsilon Yayınları # Kitap Yorumu # Öyküler

Öyküler - Anton Çehov || Kitap Yorumu

kozmokitap


Anton Çehov okumayı çok istediğim bir yazardı. İnternette öyküleri kitabı üstelik de ciltli olarak çok uygun bir fiyata görünce hemen aldım. Kargo ile minicik bir kitap gelince ilk başta şok olsam da karakter puntosu büyük olunca rahatladım. Aslında çantada rahat taşınır diye sevindim bile:)))

  Kitapta beş adet öykü bulunuyor. Çehov'un anlatım tarzını sevdim. Bazı öyküler vardım bitince havada kalmış gibi bir his bırakır .Çehov'un öykülerinde bunu hissetmedim. Anlatmak istediğini anlatıyor ve olayı noktalıyor. O yönden de benden tam puan aldı.

Kozmokitap

Bu beş adet öyküden en çok ilk iki öyküyü sevdim. İLk öykü kara keşiş'de Bulunduğu çevreden uzaklaşmak için bir tanıdığının çiftliğine giden Edebiyat öğretmeninin çiftliğin kızı ile evlenmesi ve delirmesi konu ediliyor. Asma katlı ev de ise yine bir tanıdığının evine misafirliğe giden kahramanımızın yan evdekiler ile ilişkisi anlatılıyor. Köylüler öyküsü ise en sevmediğim öykü oldu.... Böğürtlen ve Oyuncak Köpekli Kadın ise olmasa da olurdu:)))

   Sanırım içinden çok dışını sevdiğim bir kitap oldu benim için Anton Çehov Öyküler kitabı....




kozmokitapKitabın Adı :Öyküler
Yazar :Anton Çehov
Yayınevi :Epsilon Yayınları
Çevirmen :Mehmet Harmancı
Sayfa Sayısı :238




                                                            Kozmokitap

2 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.