10/24/2016

# Kitap Alışverişi # Yeni Kitap

Yeni Kitaplarım || Kitap Alışverişi #11


Kozmokitap

      Merhaba:)) Her ne kadar kitaplığımdaki okunmayı bekleyen kitaplar bitmeden yeni kitap almayacağımı söylesem de dayanamıyorum ve alıyorum her seferinde.... Okumayı çok istediğim kitaplar ve bir de yeni çıkan harika kitaplar olunca dayanmak gerçekten de çok zor oluyor... Bazen aklıma gelmiyor değil bunun bir bağımlılık olduğu....

kozmokitap


    Bu ayın ilk kitap alışverişini Babil.com dan yaptım. Kitaplar hasarsız ve hızlı bir şekilde elime ulaştı.
Arka Kapak Ekim ayı sayısında Peyami Sefa'yı ele alıyor , okumazsam olmaz:))) Kızımın mangaları Bleach ve Naruto'nun yeni sayılarını sepete eklemezsek olmazdı. Kızım her ay dört gözle yeni sayılarını bekliyor. Linda Sue Park'ın kitaplarının harika olduğunu okudum ve yazarın iki kitabı Suya Kavuşuncaya Dek ve Kırık Çömlek Parçası da aldıklarım arasına eklendi. Kağıt Ev ve Ay Yağmurları  ise çoktandır istediğim kitaplardı onları da fırsattan istifade aldım.

Kozmokitap


Kadran Dergi Twitter çekilişinden de sevdiğim bir yazar olan İhsan Oktay Anar'ın Kitab-ül Hiyel kitabını kazandım.

kozmokitap


Bu ay bir ilk de geçekleştirdim. Daha önce hiç oku oku'dan kitap almamıştım. Bir de bu siteyi deneyeyim diyerek oradan da sipariş verdim. Kitap hızlı bir şekilde kargoya verildi fakat kargo firmasının bir gün geciktirmesi ile elime geçti. Kitapları hasarsız olarak teslim aldım ya ona mutluyum:))  Oğlum için çok istediği Bioshock  Rapture Şehri'ni aldım. Kendim için ise Her Gün ve Berlinli Apatmanı'nı aldım. Normalde okuoku'da 75 tl üzeri kargo bedava. Bu nedenle alışveriş yapmıyordum. Sitelerini incelerken kargo ödeyen kitapları gördüm. Sevdiğim bir yazar olan Lİnda Howard'ın Aşk Tuzağı kitabını da ekleyince kargo bedavaya geldi:))

Kozmokitap


Bu ay ayrıca Erdem Yayın Grubunun instagram çekilişinden Ela isimli kitabı kazandım. Arka kapakta bir yapay zeka romanı yazıyor ve bu beni çok meraklandırdı.

Kozmokitap


Çirkin Kurbağalar Ülkesinden Senfoniler ise yazarı sevgili Nalan Tekin tarafından imzalı olarak gönderildi.

Kozmokitap


Erik Ağacı, Kurt Gölü ve Tess&Q-Dönüşüm yayınevleri tarafından okumam için gönderildi.

Bu ay çok güzel kitaplarım oldu. Hepsini okumak için sabırsızlanıyorum. Bu ay siz neler aldınız?...











                                                          Kozmokitap

10 yorum:

  1. Bende yarın için kitap alışverişi planlıyordum. Çok teşekkür ederim paylaşım için. İlaç gibi geldi diyebilirim. Sevgilerimle 😁

    YanıtlaSil
  2. Merhaba efendim,

    Çok güzel kitaplar, Kurt Gölü dikkatimi çekti. İyi okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Kurt Gölü çok güzel bir kitap:)

      Sil
  3. Keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
  4. kitapların güzellği bir yana maşAllah kızınız ve oğlunuzun kitap okumasına çok sevindim :) umarım tüm çocuklar kitap okumayı sever öncelikle erkek kardeşim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.