9/16/2014

# Aslıhan Akagöz # Çirkin Güzel # Kitap Yorumu # Optimum Kitap

Çirkin Güzel - Aslıhan Akagöz

kozmokitap


   Sen beni çok daha fazla sevmeseydin, tüm hatalarıma rağmen beni affetmeyi seçmez, yıllar sonra o ilk adımı atmazdın.
    " Kusursuzu sevmek midir aşk? " diye başlıyor kitabımız. Aşkın gözü kördür demişler. İnsan kime aşık olacağını seçemez ki! Bir bakış , bir gülümseme, bazen rüzgarın getirdiği bir koku ya da gizemli davranışlardır aşık olmamızı sağlayan. Bazen de tartışmalar aşkı doğurur. Ya da bir de bakmışsınız dostluğunuz aşka dönüşmüş. Aşkın mantığı yoktur ki kusursuzu arasın....


    Melike de babasının şirketinde insan kaynakları müdürü olan Çağrı'ya delicesine aşık olmuştur. Bu aşk evlilikle sonuçlanmış ve Melike hayallerinin erkeği ile bir masal hayatı yaşamaktadır ( ya da öyle düşünmektedir.) . Onun için eğitimini bırakmış ve evhanımlığını seçmiştir. Ona göre her şey mükemmel her şey yolundadır. Ya  kocasına göre? Çağrı son derece çekici bir erkektir.  Patronunun kızı ile evlenmiş, bu sayede terfi etmiş ve iyi de maaş almaktadır. Melike ile birlikte çok güzel bir evleri vardır. Melike biraz kilolu bir bayandır. Çağrı bunu bilerek  onunla evlenmiştir. Fakat bundan son zamanlarda rahatsızlık duymaktadır. Melike bunu anlamamakta ya da anlamamazlıktan gelmektedir.
            - Kilo vermen gerektiğini söylüyorum!                                                                                                    - Kilo vermemi mi istiyorsun ama neden? Beni böyle çok beğendiğini sanıyordum. Hatta formumu korumak için iki katı daha çok şey atıştırıyorum. 

    Melike'nin mutluluğu bir davete kadar sürer. Bu davette gözünde yücelttiği, üzerine toz kondurmadığı kocasını bir kadın ile öpüşürken görür. Tüm dünyası yıkılır Melike'nin. Fakat Melike enkaz altında kalmaz ve Çağrı'dan acı bir intikam almaya karar verir. Çağrı bunun bedelini fena ödeyecektir.

    Eski Türk filmi tadında bir roman olmuş Çirkin Güzel. Okuyucuyu eğlendiriyor, hüzünlendiriyor, bazen de sinirlendiriyor. Sonuç olarak okuyucunun hoşça vakit geçirmesini sağlıyor. Yan karakterler bakımından da çok zengin ve çok keyifli bir kitap olmuş.

   Kitabın yazarı Aslıhan Akagöz henüz yirmi beş yaşında genç bir yazar. Kendisinin diğer hikayelerini Wattpad'de okuyabilirsiniz. Bir de müjde vereyim Çirkin Güzel kitabının devamı çok yakında çıkacakmış.

 Çirkin Güzel
Aslıhan Akagöz
Optimum Kitap
467 sf.

                              Yayınevinin sayfası için tık tık ...
                           
                             Yazarın Wattpad sayfası için tık tık ...

3 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.