10/20/2016

# Bade Osman Erbayav # Kitap Tanıtımı # Maruha # Yitik Ülke Yayınları

Maruha - Bade Osman Erbayav || Kitap Tanıtımı


kozmokitap

Kitabın Adı :Maruha
Yazar :Bade Osman Erbayav
Yayınevi :Yitik Ülke Yayınları
Sayfa Sayısı :364


    Okyanusların kalbinde iki asi ruh. Farklı zamanlarda yaşamış iki yürekli kadın. Boğaziçi'nin usulca kaynayan sularından ölgün ışıklarıyla geçen gemilere binerek Paris'e gitme hayalleri kuran Çingene ruhlu ressam Maruha ile Sheerness'li korsan Mary Anne'in rüyalarda kesişen büyülü hikâyesi.

   Tatavla'da Bir Delirme Vakası adlı kitabın yazarı Bade Osma Erbayav'ın ilk romanı Maruha, ustalıklı bir dille kurguladığı çok katmanlı anlatımıyla okura nitelikli bir kadın korsanlar atlası sunuyor.

   Ayaklarıyla yeri dövebilen İspanyol kadınlar gördüm. Güçlü ciğerleriyle ağıtlar yakabilenleri. Tutkuyla havada döndürdükleri elleriyle karanlıktan aydınlık yaratabildiklerini gördüm, en alımlılarını ve en mahzunlarını izledim. O kadınlar hep benim içimdeler... Biliyorum oradalar. Bulacağım onları.




                                                            Kozmokitap

2 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.