1/26/2019

# Gökçe İspi Turan # Kitap Yorumu # Yitik Ülke Yayınları

Adem Ademoğlu'nun Tek Muzaffer Günü - Gökçe İspi Turan

Adem Ademoğlu'nun Tek Muzaffer Günü

 
    Adem Ademoğlu'nun Tek Muzaffer Günü , Gökçe İspi Turan'ın kalemi ile tanışma kitabın oldu. İnce olmasından dolayı hızlıca bitirilen ve farklı bir tür olmasından dolayı da hayranlığımı kazanan bir kitap. Farklı kitapları okumak kendimi iyi hissettiriyor.  Sıradanlıktan sıkıldığım bir anda bu tarz kitaplar iyi geliyor .

Bir gazete haberi ile başlıyor kitap. Bu haberde yer alan olaya kadar yaşananları okuyoruz kitapta.

Adem farklı bir insandır. Farklı olmasının nedeni akşam yatarken sabah hangi yaşta uyanmak isterse o yaşta uyanmaktadır , ister geçmiş ister gelecek . Bir çeşit zamanda yolculuk ... Olacak olayları görse de bunları müdahale edip değiştirememektedir. Geçmişindeki acı olaya ne kadar müdahale etmek istese de edememiş , yaşadığı tecrübeyi paylaşsa da kimseyi inandıramamıştır. Deli damgası yememek için de bir daha bu olaydan kimseye bahsetmez ve kendi gibi olanların olup olmadığını da bilmemektedir.

Adem Ademoğlu'nun Tek Muzaffer Günü

Bir apartmanda geçici yönetici olarak çalışan Adem'in hayatı apartmana tanışan Serra ile değişir. Aşık olmuştur Serra'ya  . Fakat Serra evlidir ve bir de çocuğu vardır. Aile hayatı ise tam bir kabustur...

Kısa kısa bölümlerden oluşan kitapta her karakterin bakış açısıyla yazılan bölümlerle zenginleştirilmiş. Fantastik , polisiye , dram bu kitapta bir araya getirilmiş.





Adem Ademoğlu'nun Tek Muzaffer Günü
Kitabın Adı :Adem Ademoğlu'nun Tek Muzaffer Günü
Yazar :Gökçe İspi Turan
Yayınevi :Yitik Ülke Yayınları
Sayfa Sayısı :99


Geçmiş ya da gelecek olması hiç fark etmez, istediği zaman dilimlerine uyanabilme yeteneği olan bir adam şu hayatta neler yapamaz, değil mi! Âdem Âdemoğlu, Serra gibi sert bir duvara çarpınca anladı sıradan dünyasının sınırlarını. Aşkı, nefreti, şiddeti, şefkati… Onunla keşfetti en muzaffer anını, kurtuluşunu. Oysa kendi kendine de öğrenebilirdi bunları. İstediği yaza, istediği kışa, isterse çocukluğuna, hatta kendi nihayetine gidebilecek bir adam, hayatın tüm sırlarına birkaç saatlik bir uyku sayesinde ulaşabilecekken, bu sırlara ulaşmayı neden istemez? Bunun cevabını bir tek Âdem bilebilir. Gökçe İspi Turan ilk romanı "Arabada Kim Var"dan sonra bir başka polisiyeyle, bu kez Yitik Ülke etiketliyle, okurlarının karşısında. "Âdem Âdemoğlu'nun Tek Muzaffer Günü", heyecanı, koşturmacayı, gizemi ve pek tabii ki polisiye severleri sayfalarına bekliyor...


                                                            Kozmokitap

4 yorum:

  1. ay gece yat sabah istediğin yaşta uyan süper vallaha :)

    YanıtlaSil
  2. Mükemmel tanıtım için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel resimler, adem turan i hic okumadim ilginc bir kitap gibi 😊

    YanıtlaSil
  4. Adem Ademoglu yazacaktim pardon 😃

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.